- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Az a probléma szerintem, hogy bíróságnak nézed a mobilarena-t. Kutasson, dolgozzon, amíg fel nem deríti az ultimate igazságot, hogy aztán a jó mobilarena olvasónak kattintania kelljen az üveggömbből kiesett modell "megvásárlom" gombján.
De ez itt nem a bíróság.
Nekem se jött be Bog videója, mást vártam az alapján amit előtte írt. No és? Ez van, az ő véleménye ez. "Get over it".
-
Bog
HÁZIGAZDA
Véletlenül megtehetem, hogy elküldöm a pichaba az olvasót. De nem teszem meg, a legtöbbször elmegy magától.
Mitől vagyok olyan, mint Jobs? Mert nemigen részletezed. Szerintem te meg olyan vagy, mint Gaudi Nagy Tamás. Csak mert.
Ha nem értesz a rádiós dologhoz, akkor:
1. Ha bárhol és bármikor tudom reprodukálni, hogy a térerő-indikátor Knight Rider módjára menjen le és fel, akkor az gáz. Nem hálózati gáz, nem attól függ, hogy hol tartózkodom.
2. Ebből az következik, hogy ha gyenge lefedettségű helyen tartózkodom, akkor ott van esély arra, hogy teljesen elveszítse a telefon a hálózatot. Ez megtörtént.
3. A hiba adott, de közel sem olyan drasztikus, mint amit én, személy szerint vártam. De azért hiba, amit kezelni kell, nem elsunnyogni.
4. Megítélésem szerint a legutóbbi press conference keretében a hiba megfelelő orvoslást kapott és feleslegessé vált vele ennél jobban foglalkozni.
5. Az más kérdés, hogy az Apple banda kommunikációja elégtelen volt a témában.Tök felesleges több telefont kipróbálni. A probléma létezik, igen, akinek nem jön elő, az örüljön, akinek meg igen, az vegyen hozzá tokot ingyen. Nem lesz szebb a telefon, de a funkcionalitásából nem veszít. A tesztben sem fogunk a térerőn különösebben rugózni, mellesleg. Te ettől még megteheted.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nagyon szépen levezetted, hogy igazából mi mekkora szemetek vagyunk, mert nem szerzünk az itthon 300 lepedő kerülő telefonból több példányt tesztelésre és ezért megvezetjük az olvasókat. Tényleg, pont ez a célunk, nyilván.
Egy mukkot sem szóltál viszont arról, hogy mi lenne az üdvös megoldás. Vásároljuk fel a magyar készletet és egyenként menjünk rajta végig?
Amikor más telefon szarakszik nálunk és leírjuk, akkor is jön a sok helikopter, hogy miért nem próbáltuk meg még egy ilyen készülékkel. És mindig leírjuk, hogy azért, mert egyetlen bugos telefon sem szabadna piacra kerüljön. Ehhez képest itt még akkor is 15k hibás telefon jött ki a gyárból, ha elhisszük a 0,55%-os baromságot.
Kurvára nem magyarázkodok semmit. Csináltuk négy szájbatekert videót, mindegyiket megnézheted a szemeddel. Péntek óta mindenhol iPhone-sarkot nyomkodok, frissítettünk szoftvert, leragasztattom celluxszal, ez a cucc tölti ki a retkes mindennapjaimat, te meg idejössz és basztatsz azért, hogy miért nem nézünk meg még X darab iPhone 4-et.
Azért, mert a nálunk járt darab is produkálja AZT A HIBÁT, ami miatt most épp botrány van az Apple körül. Nehogy már nekem az legyen a missionöm, hogy addig keresgéljek, amíg nem találok egy hibátlan darabot, ne röhögtess. Épp azért van a balhé, mert más júzerek is panaszkodtak.
Néha azért az arcom leszakad, hogy milyen olvasók vannak, komolyan. Viszont ha szerinted nem vagyunk hitelesek azért, mert nem keresünk egy jól működő iPhone-t is, akkor légy ezzel a tudattal boldog, én is elleszek valahogy, köszi.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Én sem igazán értem, hogy mit vársz. Elmegyek handrashoz, megfogdosom a cuccát, mondjuk ott nem sikerül előidézni a jelenséget. Akkor? Akkor mi van? És ha sikerül? Akkor mi van? Akkor menjek el a GSMLine.hu-hoz is? Vagy kérjem el angeldaytől? Esetleg az iStlye egyik dolgozójától is? Azokat is fogdossam meg, vegyem videóra, vágjam meg és postoljam ki? És a végén írjuk le, hogy 10-ből 7-nél szar, 3-nál jó? És akkor az kinek lesz jobb?
Egyébként tényleg meg lehet nyugodni, térerővesztést nem tudtunk csinálni, legalábbis nem úgy, ahogyan látványos lett volna. Tíz percig szorongattam, mire egy olyan helyen, ahol fos a térerő, tényleg eldobta a hálózatot. Ellenben azt a nyílt utcán megcsináltuk Rusival, hogy fullos térerőről minimálisra letoltuk és vissza kevesebb mint 1 perc alatt. Erről van videó, majd fent lesz időben.
-
Polllen
félisten
-
Dotcom
aktív tag
mekkora hozzászólás ez tőled, és nem off...fel kéne írnom valahova...
de, tény, hogy egy szakmai alaposságot nélkülöző, tesztről van szó, védelmében annyit lehet mondani, hogy mindennapi használat szerint tesztelte.
de tény hogy ezzel nem lehet bizonyítani semmit, se pro se kontra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest