- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
az ÁFA a legigazságosabb ? -> igen
az EU önpusztító politikát folytat per pillanat ? ->igen...ez az Apple ügy egy újabb álprobléma amivel lehet húzni a PH-sok idejét miközben folyik egy jól megszervezett szubverzív háború szépen csendben a háttérben...
nekem ugyanúgy lehet saját véleményem a dolgokról mint bárki másnak itt.
de a dolgok összefüggnek... csak ennyi. bocs, hogy reflektáltam a témára. már itt sem vagyok. -
Ágógreen
senior tag
ha az EU-nak továbbra is a "menekültek" besegítése a fő profilja akkor inkább ne szedjenek be adókat.
brüsszelben agyhalott ill. kóklerek ülnek... apple legalább valamit jól csinál, bár sosem volt még szifonom.
én a visegrádi 4ekben hiszek.... hátha lesz valami belőle. még cseppet ki kéne bővíteni a szövetségeseink számát... nyugattól sok jót nem remélek.az ÁFA a legigazságosabb adónem. ezt csak a hülyék nem látják be.
csak magas ÁFA kell, a többit meg el kéne törölni a fenébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest