Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 8 és 8T
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is értem azokat az embereket akiknek csak egy mobiljuk van. Mert mi van ha elromlik. Vagy szervizben van. Ez nem szabad elöforduljon. Ezért is tartok fél tucatot belölük.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
dabadab
titán
Az Asia-Pacific 2018-19-20-as adatai nagyon gyanúsan néznek ki, az inkább tűnik hibának, mint tényleges visszaesésnek.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
-
zorzy4
őstag
Ez a 67% nekem kevésnek tűnik. Még a vályogkunyhó előtt is az okostelefont nyomkodják.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Robitrix
senior tag
Az én levetett telóim általában ébresztő óraként végzik...
Hiszen remekül be lehet rajtuk állítani az ébresztés paramétereit.
-
törölt tag
Mondjuk hozzáteszem, hogy még soha nem romlott el egyetlen telefonom sem, de ilyen esetben pontosan az van, hogy számítok arra, hogy újat kell esetleg venni majd. Feleslegesen nem tartogatom a fiókban otthon a használt cuccokat, minek álljon benne pénz, ha más meg esetleg használná szívesen.
-
janeszgol
félisten
Ez is tökéletesen érthető. Egyet érdemes esetleg azért tartogatni, hátha szervizbe kerül a telód, de sokan csinálják azt, hogy akkor rögtön vesznek valamit 30k alatt, aztán meg eladják majd. (Gondolom nem sokszor javíttatnak telót, így belefér ez.)
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Robitrix
senior tag
Azért rengeteg vályog, nád vagy pálmalevél kunyhó van a világban, ahol nincsen térerő. A mikrohullámú átvitel hatótávja azért korlátozott. A sűrűn lakott körzetekbe lehet pár kilométerenként tele rakni bázis állomásokkal ez a sivatagban vagy dzsungelben körülményesebb.... még Magyarországon is van néhány 10-ed %, ahol nincsen térerő völgyekben vagy isten háta mögött tanyákon stb. És olyan kevés embert érint, hogy nem éri meg odatelepíteni egy sok 10 millióba kerülő mobil bázist vagy átjátszó állomást a megfelelő helyre, ami megszünteti az rádió jel árnyékot. Elvben segíthetne a dolgon a műholdas átvitel mert az kikerülné a rádióárnyékos helyeket és a bázis állomások hiányát. Csakhogy a műholdas átvitel drága eszközöket igényel és drága előfizetést. Nem biztos, hogy pont azok akiknél hiányzik a felszíni infrastruktúra megengedhetik maguknak anyagilag az árát. Aki a Szahel övezetben üldögél egy kunyhó előtt csont soványra fogyva, annak nem biztos hogy van 500 dollárja a felszerelésre és 100-150 dollárja a havi díjra.
-
törölt tag
Igen, szerintem praktikusabb akkor venni valamit, amikor szükség van rá, mint az elmúlt évek összes telefonját a fiókban tartani. Meg a másik, hogy egy 10 éves telefonnak nagyon nincs már értéke, max ha gyűjtői darab, de amikor 1-2-3 évesen eladja az ember, akkor még tud belőle kivenni valamennyit, amivel olcsóbb lesz az új telefon megvásárlása.
-
Én a levetett telefonokat kapom meg családtól magáncélra. Most egy kukából kiszedett megjavított CAT S30-asom van. Céges meg Samsung A51. A régieket párezerért alkatrésznek el szoktam adni, jó hogy szóba került mert lehet fel is rakok párat apróra.
Úgy vagyok vele hogy nem veszek telefont újonnan, nincs rá igényem. Mivel csak böngészés/email megy rajta azt akár melyik használtabb elavult kiszolgálja.
Csak akkor cserélek ha már használhatatlan. Sajnos az utóbbi időben egyre gyakrabban. Brutál trágya telefonokat gyártanak minden kategóriában. Leginkább akksik mennek tönkre kb 3 év után, fel is szoktak púposodni és akkor már nem merem használni hiába bír egy napot.
De amit nap mint nap látok hogy pókhálósra tört telefonok fiataloknál, fel nem bírom fogni hogy nem lehet vigyázni arra a szerencsétlen telefonra. Nekem még fólia sincs a kijelzőn, veszek valami kínai érdesebb ezerforintos tokot de azt is azért hogy ne csússzon a telefon.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #11 üzenetére
Ez is igaz. Meg azzal is számoljunk, ha "szerencsés" vagy, akkor ritkán kell javítanod. A tartalék teló annyira elavul, hogy nem biztos, hogy használni tudod. Erre oda kell figyelnie annak, aki egy tartalékot raktároz, hogy azt is cserélni kell.
Mondjuk én pont nem ez vagyok, mert nekem több telóm is van. De világos az a logika, ami mentén te írsz (és igazából észszerű is).Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Maxxy10
őstag
Nálam már két telefonon is beszámításos akcióban végezte és szerintem ez a trend nálam meg is fog maradni.
-
bollokcs80
Korrektor
Régi telefonokat jellemzően én is eladom harveraprón. Annyival is olcsóbb az új, más is jól jár (vigyázok a telóimra, szép állapotban mennek tovább) és nem termelődik szemét sem. Családban meg mindig van valami elfekvő ócskavas vész esetére, bár egyszer előfordult, hogy nekem is havertól kellett kérnem egy tartalékot.
A betört kijelzővel mászkáló embereket én sem értem. Tény, hogy a csere drága (gyakorlatilag nem is éri meg), de egy tok+fólia pár ezer forintból megoldható lenne.
A másik kedvencem a szétrongyolódott töltőkábel, "jó az még" jeligére. Ezért nem is nagyon szeretek munkahelyen ilyesmit kölcsönadni.B.Cs.
-
t72killer
titán
Azt látja valahol a torony/szolgáltató, hogy a SIM éppen nem telefonban, hanem modemrouterben van
?
A 2vel ezelőtti költözés óta eszem ágában sincs vezetékes szolgáltatóhoz előfizetni, kb mintha a vezetékes telefonhoz kötődne az ember. A sebesség nem csillagászati, de nekünk mindenre elég, zoom, yt, stb.
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
-
-
t72killer
titán
-
gidalight
tag
válasz
MasterDeeJay #12 üzenetére
"Mivel csak böngészés/email megy rajta azt akár melyik használtabb elavult kiszolgálja."
Ha ilyen HC felhasználó lennék, h telón akarnék böngészni, akkor azért lenne igényem egy viszonylag kurrens példányra.
-
válasz
gidalight #20 üzenetére
HC a böngészés? Mondjuk tény hogy nem volt még olyan telóm ami ne akadt volna sok lapnál meg amúgy random dolgoknál (igaz nekem iphone-t is sikerült kézhezvételtől totál lefagyasztani email beállításal pár perc alatt, szóval tehetségem van rá). Mostani samsung a51 is be be akad bár inkább a trágya android miatt van.
-
válasz
MasterDeeJay #22 üzenetére
Az Android nem trágya, jóva'?!
Tényleg nem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5,3 milliárd embernek van valamilyen mobilja, átlagban pedig 1200 forintot fizetünk 1 GB mobilinternetért: nagy számokat és érdekes statisztikákat gyűjtött össze a StockApps.
- Samsung S20 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó. cser
- Samsung S21 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó.
- Samsung A22 4gb 64gb Android 13 Dual Független Szèp állapotú, 4gb RAM /64 GB ROM eladó.
- Samsung M12 4gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 4gb RAM /128 GB ROM eladó.
- iPhone 11 64GB független, 2024.02.01-ig garis hivatalos apple oldalról rendelve.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest