Hirdetés
- BYD Atto 3 menetpróba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
Hirdetés
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Remélem, hogy itthon is kaphatóak lesznek hivatalosan! Örülnék, ha végre a honor mondjuk ott folytatná ahol a huawei-t lekapcsolták..Jelenleg csak a Realme van full gázon jelen a hazai piacon! Pedig annyi jó csúcstelefon van oppo x5/pro, vivo x80/pro, meg persze ez a magic 4 széria is, csak éppen egyiket se lehet megvenni Realme-t kivéve egyik sem olyan, hogy bemész a MM okospultba, aztán le tudod venni a polcról, mint anno a huawei csúcsokat..Magamnak almát, vagy samut sose vennék, valamint a xiaomi sem egy szimpatikus gyártó, úgyhogy ezek nem játszanak..Szóval diplomatikusan fogalmazva nem vagyok megelégedve a jelenlegi piaci kínálattal Végső soron majd, úgy is beszerzem valahonnan amit akarok, de azért örülnék valami erősebb hazai jelenlétnek..
-
addikt
Ha még ott is megjelenik, akkor már csak itt is remélem, bár igaz engem az ultimate érdekelne
The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
papp54
aktív tag
Honor 50 tulajként mondanám hogy annyira ne várd a honort. Szoftveres támogatás nem a legjobb. Telefonra havi frissítést igértek security pacthre. 3 havonta kapja. Android 11-en vagyok. De lassan itt az android 13. Más minden rendbe a telefonnal kivéve a Volte nincs. Miui meg One ui jobban testreszabhatok ha ez is számit.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12
-
simihun
aktív tag
Kamerára leszek kíváncsi. Vélhetőleg sikerült koppintani a jóságos Leica-t 😄
-
h4h01
senior tag
Engem annyira nem izgat, hogy mondjuk 3 havonta jön security patch a telefonra..Tudom vannak olyanok, akik arra izgulnak, hogy .2737373, helyett .2737374 van a számsor végén..Engem az pl. Jobban érdekel, hogy a magic 4 próbán biztonságosabb az arcfelismerés mint a többiben, ha esetleg elhagyom a telefont, táskámat, akkor ne lehessen már egy szaros fényképpel feloldani..Ez számomra nagyobb biztonságot ad Samu felületet meg eddig is rühelltem, ezek az app korlátozások, a továbbra is szar processzor, lassú töltés, ez nekem nem..mennyi volt?! Több mint 10e alkalmazásnál fogja vissza a teljesítményt, de legalább gyakrabban jön frissítés..hát kösz A MIUI pediiig, az sem tetszik, valamint most azok is melegszenek, hadd ne soroljam
Vagy valami BBK-s termék, vagy honor lesz a befutó, de ráérek még bőven..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jöhetne már ide is mielőbb.. állítólag május közepén érkezik.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BYD Atto 3 menetpróba
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Family Link
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen