- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
domilee
csendes tag
Nem tudom mások hogy vannak vele, de én az árat néztem. Arra amire nekem kell, az xbox olcsóbban jött ki.
A gépet (One S) Black Fiday-en vettem, 20e-rel volt olcsóbb mint a Ps4 mert a kutya nem veszi. Goldot szintén kaptam 13e-t 1 évre akciósan (havi 3-4 játék). Game Pass 2 havont felajánlja, hogy 200 Ft-t fizessek elő 1 hónapra, tele van játékokkal. EA accessen (5500/év) szintén rengeteg játék van fent (MASS EFECT 1-2-3 - Androméda legalább 6-8 hónap mire mindet végig tolomi).
Fallout3, New Vegas 680 Ft-ba fájt a Goldon keresztül, hónapokig el leszek velük. Előtte vettem meg a két METRO játékot szintén Goldon keresztül bundel-ben 1500 Ft-t. Hihetetlen mennyiésgű igényes Indie játékot tolnak ki minden hónapban 800-1600 Ft között. CD Keys-en 1 hónapja vettem meg a GoW-2-3-4-et 4euro/darabja. Annyi játékom van amivel játszani tudok, hogy nem győzöm. Persze szerencsés helyzetben vagyok, mert ez az első konzolom, előtte a Diablo 3 volt az utolsó játék amivel játszottam még laptopon évekkel ezelőt. PS4-et próbáltam egy barátnál, de a kontroller nem állt kézre.
Úgy számoltam 2,5 év mire kijön a következő generáció, addig kellenek a játékok. Ha mindent összeadok 120-160e-ből kijövök, attól függően mennyi játékot veszek majd. Utána jön az új box és jöhetnek a "régi" one-os filléres játékok. Nekem a visszafelé kompatibilitás nagyon bejött.
Összefoglalva: ár - visszafelé kompatibilitás - kontroller. Nem volt miért PS-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest