- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
amely megakadályozná az Egyesült Államok kormányát bármiféle szerződés kötésére olyan szolgáltatókkal és harmadik felekkel, amelyek a ZTE és a Huawei hálózati eszközeit használják. Hoztak egyébként már korábban egy olyan határozatot, ami kijelentette: ezek az eszközök biztonsági kockázatot jelentenek az USA számára
Szerencse, hogy a meltdow botrányban érintett processzorok nem jelentenek a világ többi táján kockázatot....
Féltik a kis piacuk a huawei-től. Szánalmas."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
macskea
őstag
"... a Huawei, illetve ZTE telefonok állami használatát is megtiltották... ... épp ezekben a hetekben hiúsult meg az utóbbi betörése a domináns szolgáltatói piacra... ...Gyakorlatilag az utolsó pillanatban buktatták meg a nagyszabású Huawei - AT&T megegyezést..."
Itt kicsit félrement a matek, előbbi az az utóbbi.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Mr.Silkó
veterán
"Az igazán különleges, dupla kijelzős Axon M kínai bemutatóján árulta el a vezérigazgató, Cheng Lixin, hogy készülőfélben lévő csúcskészülékük Axon 9 névre fog hallgatni, és mivel a széria kihagyta a 2017-es évet, a várhatóan több taggal érkező frissítés kihagyja a 8-as számozást."
What? A mondatot értem, csak az indoklás elég bullshit. Szerintem pont annak lenne értelme, hogy 2018-ban 8-as számmal érkezzen a széria.
Ami meg az USA piac felé való nyitás kínai sikertelenségét illeti, ez valóban komoly érvágás lehet a Huawei-nek és a ZTE-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Salo
tag
Érthető, hogy félnek a kémkedéstől...
-
macskea
őstag
-
Csapo83
aktív tag
Kínában malyd elkezdik cseszegetni az Apple-t az avultatás miatt és pár hónapon belül ott lesz a Huawei és a ZTE az Amerikai szolgáltatók polcain....
[ Szerkesztve ]
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
saintex72
aktív tag
válasz monti0222w #9 üzenetére
Sok álmatlanul forgolódós éjszakájuk lehetett, mire ezt a semmire nem hasonlítható design megszületett. Ami egyébként nekem nagyon bejön, igaz évekig használtam m7- et. De mentségükre legyen mondva, hogy hosszú ideig ez a formavilág uralta a mobil piacot a htc után. Főleg a kínait. Xiaomi, letv ........
Tudom ne is írd, hülyeség, mind más volt, egyedi -
Bossyy
tag
válasz monti0222w #9 üzenetére
Lövésed sem lehet arról, hogy én az életben milyen telefont láttam, használtam és milyet nem :-)
Szerinted a két készülék nem hasonlít (ezt vettem ki szavaidból), szerintem meg ez egy ordas nagy koppintás. Mindkettőnknek meg lehet a saját véleménye, ezzel nincs semmi baj. -
Bossyy
tag
Betettél egy képet...és? Semmit sem írtál róla. Megnéztem, az egy JIAYU G3S és a legelső említése 2013-ből van, és akkor jelent meg az M7-is. Akkor?
Persze értem, hogy nincs új a nap alatt, mindent vissza lehet vezetni valahová, plusz tévedhetek is, de én a fentiek miatt nem lennék meggyőződve a JIAYU G3S elsőségéről. (arról nem is beszélve, hogy sztereo előlapi hangszórórácsok nincsenek a kínai modellen (vagy talán unibody fém ház antennacsíkokkal), ami elég markáns eleme a külsőnek).[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Tény és való, hogy nem tudom milyen telefonjaid voltak, de hogy ez a két telefon hasonlít egymásra, szerintem mint minden telo! Úgy rémlik, hogy azzal a forma tervel amivel megjelent a M7, mint feljebb is lett képpel mutatva, a Jiayu valamelyik modellje (talán a G3) jelent meg előbb, akkor ki koppint kiről? S ha jól rémlik az a forma világ akkoriban jópár telefonnál vissza köszönt! A soron következő iphone-nál is! Mivel mindkét telefon volt a kezemben, van is, ezért merem azt mondani hogy nem ugyanaz a két telefon forma világa, elég sok kis részletben különböznek egymástól, az ívek a széleken a sarkoknál sem ugyanaz. Hát még a többi!
Nem vitaként írom, csak arra reagálva hogy másolat, hasonló, (mint minden telefon) pedig az apró kis részletek amikben különböznek egymástól és ezek a részletek amik megkülönböztetik egymástól. -
BSN.User
kezdő
válasz monti0222w #22 üzenetére
Igen, ezert is raktam be, mert a Jiayu elobb jott ki, aztan a hTC, de a BB volt talan az elso "ilyesmi" design...
[ Szerkesztve ]
-
Csapo83
aktív tag
Pont emiatt írtam hogy az önérzetes Kínai népköztársaság sem fog kérni az Apple ternékeiből mert avultatnak meg egyébként is aztán a zárt ajtók mögött megegyeznek és az Apple marad kínában a Huawei pedig az amerikai piacon. Szerintem a Huawei nem veszít akkora piacot amerikában mint pl az Apple kínában.
[ Szerkesztve ]
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
-
BSN.User
kezdő
Tudjafene, kinai joleti politikaban nem vagyok otthon, de valahogy azt erzem, akarmennyire is kommunista diktatura, annak az orszagnak a vezeteset jobban erdekli, hogy az ott elo "biorobotok" boldogan dolgozzanak es termeljek a GDP-t, mint pl ennek itt a "hanyatlo nyugat" mellett..
-
monti0222w
addikt
Persze igazad van, akkoriban ez a desing nagyon hódított, nagyon ellett találva a forma. Plusz a HTC a sztereó hangszórókkal megspékelte, na meg a BoomSound is jó volt.
Itt a felvetés is sántít, mivel az ívek sem ugyanazok a sarkoknál, meg általában semmi se, meg az oldal széleknél szögletesebb volt az M7, a hangszóró rács sem hasonló meg nagy vonalakban se. S folytathatnám a sort, de nem téged kell meggyőzni, hiszen nem véletlen raktad be a Jiayu képet. -
-
gusthy
veterán
válasz mjani1172 #16 üzenetére
Azért szánalmas, mert az USA fő marketingje ugyebár az, hogy ők a világ legszabadabb országa, és erre való hivatkozással meglehetősen fel tudnak háborodni, ha valahol az amerikai termékeket nem látják szívesen, lásd pl GMO.
Az úgy nem oké, hogy addig hiszünk a szabad piacban, amíg a mi termékünkről van szó, és hirtelen ez elmúlik, ha a mindenki máséról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- E-roller topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl