- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Bocs, de ennyire bicskanyitogató, támadó és idegesítő hozzászólást rég olvastam.
Kezdjük azzal, ami NEM igaz, egyszerűen tényszerűen tévedés (hogy finoman fogalmazzak):Egyébként pedig, miért is ez a - szerintem nem a legfontosabb "low light" dolog lett ennyire kihangsúlyozva?
Ja, hogy ez volt az egyetlen, amit fikázni lehet . . .Ez hazugság.
Ott van a cikkben, hogy a fehéregyensúly-szenzor annál a demónál, ahol ez volt a lényeg mindent elvert.
És ott van a videóban, ahogyan az OIS hatékonyabb, mint az i6s OIS.Nem tudom, hogy mit képzelsz el egyébként egy ilyen sajtótúra kapcsán, ahol a világ tech újságíróit viszik körbe, hogy van egy fotós demókkal telerakott szoba és azt csak gyorsan összerámolta a raktáros? A fotós dívizió mérnökei voltak az egyes installációk mellett, bármit lehetett tőlük kérdezni. A konkrét esetben azt a Zenfone 3 Deluxe-ot verte el egy G5 és egy S6, ami azért volt egy külön felépített fotós doboz elé odarakva, hogy azt demózzák vele, hogy milyen bazi jó. Az ASUS állította be az installt, a doboz előtt ott trónolt fixen a Zenfone 3 Deluxe és mellette egy univerzális telefontartó, amibe bárki betehette a saját cuccát, ennyi történt.
Vedd már észre, hogy az ASUS volt annyira bátor, hogy direkt engedte, hogy bárki összemérhesse a készülékét az ő újdonságukkal. Én is megtettem, a P9 például majdnem mindenben kicsit gyengébbnek látszott, egyedül arra nem volt lehetőségünk, hogy pixelről-pixelre vizsgálgathassuk az elkészült képeket. Az ASUS így építette föl a demo szobát, ezzel pedig vállalták, hogy a cuccukat valami megveri, akkor az látszani fog.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
viano
aktív tag
Jó kis beszámoló.
Kár, hogy ez a fikázós mondat agyonvágja:
". . . de volt olyan kísérlet (rossz fényviszonyok), ahol néhány résztvevői telefon egyértelműen elgyepálta,"
De ha már ennyire ütősen kellett ezt előadni, akkor illett volna hozzátenni, hogyMit gyepált el?
- Egy prototípust, egy piacon lévő, esetleg már többször frissített kb. másfélszer annyiba kerülő készülék.egyértelműen . . .
Mi egyértelmű, mert szerintem semmi se . . .
- hogy zajlott a dolog?
- milyen beállítás mellett történtek a felvételek?
- volt ott valószínűleg egy-két fotózáshoz jobban értő emberke, aki jól be tudta hangolni a saját készülékét?
- hogy zajlott az értékelés?
Hirtelen csak néhány kérdés, (amiről akár egy külön cikk is szólhatna, ha lenne bármi értelme) ami szerintem csak azt igazolja, hogy ennek a mondatnak, így semmi keresnivalója nincs egy ilyen látogatásról szóló beszámolóban.
Egyébként pedig, miért is ez a - szerintem nem a legfontosabb "low light" dolog lett ennyire kihangsúlyozva?
Ja, hogy ez volt az egyetlen, amit fikázni lehet . . .Grat, bejött, a ZenFone 2-es topikban már be is idézték.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Saját készülék összehasonlításnál égő lett volna, ha egy ismeretlen márkával megalázzák?
-
TTTotya
senior tag
A Deluxe még mindig tetszik, de lehet, hogy nagy lesz nekem az 5.7"....
[ Szerkesztve ]
-
sefan67
aktív tag
csak Októberben érkezik Magyarországra?
Hát addigra már elavult lesz ... mondjuk mit is vártam, Mo. nem éppen fontos piac -
-
törölt tag
Remélem ebben megoldják, hogy minden hívást fel lehessen venni a zenfone2-ben ez a mai napig nem sikerült
-
Én maga az ultrára leszek kiváncsi, már olvasnám róla a tesztet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Örni
senior tag
"a kínainál sokkal szigorúbb környezetvédelmi előírások miatt is rá vannak erre kényszerülve"
Nesze neked természet
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Fejvadi
nagyúr
Jól hangzik ami a cikkben van. Tetszik.
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok hogy alakul az Ultra fogyasztása és teljesítménye, mennyit bír majd arról az aksiról, aztán karácsony magasságában meglátjuk ki merre mozgott idén és kinek mije van ebben a méretkategóriában
-
nickedez89
senior tag
Zenfone-om még nem volt, de az Asus termékeit nagyon szeretem. Laptopból pl. Asus-t veszek, ha tehetem és még nem csalódtam!
Ahogy a cikket olvastam, úgy érzem tetszett, amit láttátok!?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest