Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #28 üzenetére
Meg azért azt a lényeges tényt se feledjük el, hogy itt megint a 16 gigás változat van ennyibe G2 -nél (és ugye nem bővíthető). Nem is értem egyes telefonoknál a logikát, hogy miért nincs benne bővíthetőség, mert azért 16 giga soknak tűnhet, de nem olyan nagy, használat mellett...(persze ez is felhasználás függő). Azt már elnézi az ember, hogy manapság nem divat memó kártyát adni a telefonokhoz, de hogy még nem is bővíthető, szerintem felsőbb kategóriában érthetetlen.
-
dancskaa
csendes tag
válasz
philoxenia #28 üzenetére
Pont egy hete néztem én is ezt.
A Huawei Ascend P7 éri most meg a legjobban a T-Mobilnál szerintem de ez mondjuk user-től függ.
-
littlelion21
addikt
válasz
philoxenia #28 üzenetére
Ha jól látom egy kemény ezressel olcsóbb a G2 két év sóbányával mint Dominoval, nagyon komoly
-
Traxx
őstag
válasz
philoxenia #28 üzenetére
Úgy, hogy hülyén fogalmaztam
A G2 előfizus - kártyás árára gondoltam
-
Traxx
őstag
válasz
philoxenia #6 üzenetére
Egy ezressel olcsóbb az LG előfizuval...hát, az több, mint kemény
Hogy ON is legyek: a megfizethető ár a tapasztalatom szerint nem itt kezdődik sok embernek, hanem a P7 árának felénél, vagyis 40-50 ezer környékén. Többért nem igazán látok telefont az ismerősi körömben (a cégeseket leszámítva persze, ott van Z1 Compact is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest