Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
AiO PCkkel is meg lehet csinálni ugyan ezt.... kb ez jönne ki. Főleg hogy a iMacben IPS panel van. Szóval lényegében lényegtelen, hogy asztali, vagy mobilgépről beszélünk. Mert a fesőkategória mind1ikből drága.
Az, meg hogy kinek mi fontos azt magának kell ledönteni. Csak épp nem kell hülyeségeket beszélni.
Ugyanúgy nem lehet (azaz lehet, de ÉRTELMETLEN) összehasonlítani egy "dzsunka legó PCt" (nem rossz értelemben mondom, sok esetben minőségibbet lehet összerakni mint előre konfiguráltból) egy AiOval mint egy 17"es notit egy subnotebookal. Ilyen egyszerű.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, katonai ágyut hasonlítasz össze körtékkel. Biztos jó, csak épp értelme nincs!
Aspire S7 1550€
Asus Zenbook 1300€
Lenovo Thinkpad X1 1600€ennek fényében kérdem én MIRŐL IS BESZÉLSZ te most?!!?
-
sad_Vamp
őstag
válasz
KevinMulder #12 üzenetére
Nem hát, minden cég profit maximalizál.... csak valamiért mindig az óma van bzzztatva. Jó, drágák, és?! A VAIO, vagy Lenovo, Dell egyes szériái nem azok? Mégis mind küszködik/dött valamiféle problémával.... ritka a hibátlan termék. Manapság már mind bétatesztelők vagyunk sajnos.
-
sad_Vamp
őstag
Ez szép, ilyet még nem tapasztaltam semmilyen cégtől. Amúgy az apple csk EUban ilyen ergya (elég baj ez sajnos).... USAban egészen máshogy állnak a dolgokhoz/ügyfelekhez. Sajnálatos politika részükről, hogy minden ami USAn kívül esik az le van s#>@.
atti_2010: bármilyen más cég ha LEHET akkor elsumákolja. Term. az Apple sem szent ebből a szempontból. Az én esetemben is eléggé kiabált a közösség, a servis center tudott róla, de az ASUS még is elsumákolta. Hiába küldtem vissza a laptopot 3x u.a. a problémával nem kaptam vissza sem új darabot, sem a pénzem.
Hogy ki miért és mennyit fizet az mindenkinek a magánügye, neked nem ér annyit, másnak meg igen.
-
sad_Vamp
őstag
Sokan nem fogják fel, ahogy látom te sem, hogy nem csak a HW-ért fizetsz. Az almánál ott van egy elég erős software csomag is. (de ha nem hiszel nézz meg egy sima laptopot Winnel és anélkül mennyibe kerül... az OSXnek meg azért kicsit komolyabb az arzenálja mint a winnek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest