- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Fontos az kertváros, mint lakóhely <-> urbanizáltságba betonozott munkahely/home office munkavégzés dolga, az ingázás napi, jelentős faktor (ha nem a legjelentősebb?). Amerikában ez tipikusan csúcsra van járatva, nem is irigylem őket emiatt.
(#30) arnyekxxx, én is szoktam lamentálni a nyári hőtöbblet befőttesüvegbe való elzárásáról, télen, szobában való kiengedéséről, de nem így működik. Míg ez egyértelműen fantazmagória, a jövő technológiájának beállított elemekkel már nem ilyen egyszerű belátni ugyanezt.
(#22) MaCS_70,Ha 3-4 napos tárolási időtartamokat meg tudunk oldani
Én nem tudom mi hogy van, de a kenyér 1 nap alatt is drasztikusan veszít a minőségéből, azon túl meg inkább a pirítósi lét felé kacsingat, annak több értelme van onnantól. A tömegek szintjén nem zárom ki, hogy az érdemi tárolási képesség jelentheti a szűk keresztmetszetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest