Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • exabit

  tag

  Engem egy TI-83 grafikus számológép segít már több mint egy évtizede. Ehhez vagy a TI-83 Plus-hoz használtan egész jó áron hozzá lehet jutni.

 • exabit

  tag

  Az tény hogy a grafikus számológépek drágábbak mint a tudományos társaik, ezért kell mérlegelni hogy tényleg lesz-e rá szükséged, viszont használtan jó áron ki lehet fogni darabokat.
  Nekem érettségin nem problémáztak miatta de szerintem nem is tudták hogy mi az a grafikus számológép. :) Egyetemen szintén nem érdekelt senkit, bár egyszer megkérdezték matek szeminárium után hogyan tudok olyan gyorsan mátrix determinánst számolni. :DDD
  Nekem természettudományos pályán jól jön mindig hogy tudok célprogramokat írni az adott feladat gyorsabb elvégzéséhez. Meg alapból piszok gyorsan lehet vele számolni hiszen látod az előző pár műveletet is a kijelzőn, valamint memóriából sem csak egy van hanem 20+ így sok részeredményt el lehet tárolni. Kicsi dolgok ezek de élmény egy ilyet használni. (Az egyetlen ami mindig hiányzott a TI-83-ból hogy tört alakot garfikusan nem tud megjeleníteni csak a kevésbé szép karakteres formában.)
  És persze játék is van rajta de már ritkán veszem elő.

Hozzászólok Aktív témák