- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #84 üzenetére
Amúgy vicc, hogy a Win ennyire gyatra a defaulttól eléterő DPI kezelésében.
-
AS
félisten
válasz
Set-Comment™ #84 üzenetére
Ott van droidon sok casual játék elég szórakoztatóak. Felbontásnak meg van értelme 1 év múlva már elég sok ilyen gép lesz. 2014 végén meg már normális dolog lesz.
-
AS
félisten
válasz
Set-Comment™ #79 üzenetére
Felbontás kb mostani közép kategóriás gépeket éri ell (HD telefonok) Pont most jó.
-
Borote
addikt
válasz
Miért bánt az Téged, hogy van rajta Android? Ha egy asztali gépen is lehet Android-ot emulálni, akkor már az is értelmetlen lesz?
Konkrétan miért is lenne értelmetlen ez a felbontás? Mert már megszoktuk a baromira pixeles képeket, és így ne is legyen már jobb?Vannak, akik szerint 15"-ra is felesleges az fHD... Én meg mondjuk szeretek szép kijelzőt nézni
-
andoneboy
tag
válasz
"az androis meg felesleges" NEKED
Miért zavar téged, hogy másnak tetszik? -
Borote
addikt
válasz
Set-Comment™ #75 üzenetére
Mire föl ez a keresztes háború ez ellen a gép ellen?
Hogy nekem miért tetszik? Kijelző + tömeg, és az ehhez mért egészen életképes méretű akku, illetve az, hogy van hozzá billentyűzet és trackpoint. -
andoneboy
tag
válasz
Set-Comment™ #75 üzenetére
Attól, hogy neked értelmetlen, én ki tudnám használni a cuccot. Ne a te egyedi véleményed tekintsd általánosnak!
Üdv!
-
andoneboy
tag
válasz
Set-Comment™ #69 üzenetére
Nem. Én szeretem a Samsungot, és örülök neki, hogy végre valami egyedit alkottak.
-
andoneboy
tag
válasz
Set-Comment™ #66 üzenetére
Jó kis gép
Samsung
-
gerilee
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #23 üzenetére
Meg van, rosszul emlékeztem, valamiért csak ez a rész maradt meg:
"...a Windows 8 logóval ellátott számítógépek esetében a Microsoft megköveteli, hogy a gyártó alapértelmezésben bekapcsolja a funkciót, ennek megfelelően a számítógép csak és kizárólag a Windows 8-at képes bebootolni, más rendszer használata esetén a betöltődés megszakad." HWSWValóban lehet másikat tenni mellé, csak ki kell kapcsolni a secure boot-ot...
-
szilagyiv
senior tag
válasz
Set-Comment™ #28 üzenetére
Tervezőszoftver nem kompatibilis teljesen, ezért gondok vannak használat közben. Win 7-en tökéletes volt minden, de mivel most vettem új gépet, már Win 8-at kell használnom. Ráadásul a 8-ban a desktop részt mintegy szükséges rossz dolgot kezelik, pedig az összes (általam használt) szoftver ezen a felületen fut jól. De ott van akár csak a Skype: a Modern UI-s változat egy rémálom az asztali verzióhoz képest....stb.
-
szilagyiv
senior tag
válasz
Set-Comment™ #23 üzenetére
Windows 8-at használok (sajnos) munkára, és van itthon egy Androidos tablet. A tableten "tartalmat fogyasztani" élmény, de nyilván nem annyira produktív, mint egy PC. A Windows 8 ilyen szempotból erre se, arra se jó. Szívok is vele rendesen.
-
szilagyiv
senior tag
válasz
Set-Comment™ #19 üzenetére
Bocs, de volt valaha a kezedben tablet? Nem tablet PC, hanem Android, vagy iOS. Biztosan nem, mert akkor tudnád mekkora különbség van a felhasználás és a felhasználói élmény között.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Set-Comment™ #13 üzenetére
mert lassan az android a következő windows..
ha a tablet piacot megnézed akkor inkább fordítva tehetnéd fel a kérdést
-
szilagyiv
senior tag
válasz
Set-Comment™ #13 üzenetére
Hát mert így neked nem kell két külön eszközt cipelni, Samsungnak meg ingyé van (szinte).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobilinternet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest