- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
Hehhe, Fermi, persze, keverem itt a finom nvidia holmikat a nagy lelkesedésben.
4ghz-re húzott I7-el meg az 5850-el ha rákapcsolom a hw psych-et a 8600GT-re a Dark Void benchmark min fps 13 max fps 26 low psych beállítással. Mondjuk 8600GT nélkül fele ennyi.
Viszont high-al lehet 5 fps-t fogok kapni max -
HW Junkie
tag
válasz
HW Junkie #75 üzenetére
Na megint magamnak válaszolok ez már kóros. A dark void benchmark csak off és low beállítást enged physx-re a 8600GT-vel, ajánlásuk szerint már a médiumhoz is minimum egy GTX260 kell mint fő kártya és egy dedikált 9800GTX physx-re.
Szerintem ez a játék a Tesla-ra lett felkészítve, azon már mehet a high physx beállítás. Viszont ez azt jelenti, hogy ahogy kijön a Tesla az új physx játékoknak feljebb lett emelve a léc és 8000-es sorozat már nem elég a nagy részletességű physx-re... vagy rosszul gondolom?
-
HW Junkie
tag
válasz
HW Junkie #72 üzenetére
Ok, rosszul állítottam be a monitort a detect után...
Most már jó, 14000-ről 32000-re ugrott a CPU score Vantage-ban az összeredmény pedig 1000 pontal több és minden prímán hardver physx-et lát aminek kell.Physx szakértőket kérdem szerintük érdemes-e 8600GT DDR3-nál erősebb nvidia-t használni?
-
HW Junkie
tag
Sziasztok
Beszereztem a GA Radeon 5850-em mellé egy GA silent pipe-os 8600GT-ét fizikára, feltettem az nvidia driver-t sikeresen patch-eltem PhysX Mod 1.02-al a Windows7 64 bit-emet, bekapcsoltam a forceware alatta a physx-et (enabled) aztán lefuttattam a Vantage-t.
CPU eredmény centire ugyanaz mint volt. Egy dekát nem változott pedig a physx-től duplája kéne hogy legyen. Hiba nincs Physx nincs letiltva, nem értem.
Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest