- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tntmax
aktív tag
Időközben kiszemeltem egy nagyon izgalmas kis fejhallgató erősítőt arra az esetre ha a Xonar U7 tesztek nem lesznek elég megnyerőek.
Presenter fejhallgató erősítő -
tntmax
aktív tag
Dísznek van rajta?
Nekem pl döndő szerepet játszik, mert a "hétköznapi" hangkártyák egyike se tudja igazán meghajtani az 55 ohmos fejhallgatómat. Persze ha arra gondoltál hogy ilyen árban ne várjunk sokat tőle akkor megértem, ezért várok a tesztekre.
Ráadásul erre az eszközre egyidejűleg csatlakoztathatnám az 5.1 -es analóg asztali szetemet és a fejest Y kábeles borzalom helyett. -
tntmax
aktív tag
Sound Blaster X-Fi HD USB
Átnézem pár tesztet és közben kapcsoltam hogy ezt már nézegettem régebben is, és azért esett ki annó a "pixisből" mert nincs rajta 3x analóg kimenet az 5.1-nek, csak optikai.
Én meg szeretném ha egyidejűleg ráköthető lenne az asztali szet (Altec Lansing ACS56 - ezen analóg illetve SPDIF bement van, optikai nincs) és a fejes is. -
tntmax
aktív tag
válasz
huskydog17 #14 üzenetére
Köszi a tippet neked is, utánanézek ennek az SB X-Fi HD USB-nek is!
Ha nem léteznének YOU-PAX driverek a Creative kártyákhoz, már valószínűleg rég megváltam volna az XtremeMusic-tól is. Amúgy nagyon elégedett vagyok az XtremeMusiccal hardverileg de szoftver támogatásban a Creative híresen legalja kategória. :S
Az AKG fejesem 55 ohmos, ezért kétlem hogy az XtremeMusic rendesen meg tudja hajtani.
-
tntmax
aktív tag
Honnan származik ez a vélt 23990 Ft bruttó ár?
Mert külföldi oldalakon sehol nem találtam árat. -
tntmax
aktív tag
Alig várom az első teszteket erről a drágaszágról. Már többször akartam venni valami jófajta fejhallgató erősítőt az AKG K271 Studio fejesemhez, de eddig még nem vitt rá a lélek hogy 30-40-50 ezret kiadjak csak az erősítőre.
Jelenlegi hangkártya ami meghajtja: Creative X-Fi XtremeMusic
Szépen szól ezzel is az én laikus füleimnek, de úgy érzem van még bőven tartalék a fejesben, ugyanis leteszteltem pár HiFi cuccal is és klasszisokkal szebben jobban szólt minden, mintha hangkártyából lenne meghajtva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest