- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
válasz
huskydog17 #20 üzenetére
Hát lehet hogy igazad van, de mindenesetre a tesztelő ezt írta:
"Throughout our hip-hop, trance, and Dubstep testing, we heard vocals and raps very clearly and distinctly above all else. We perceived very little of the characteristic underlying bass throughout the songs. We tried raising the lower frequency sliders in Foobar's EQ in order to provide additional low frequency emphasis during playback, but the X-Fi still produced quick, light punches instead of deep, lasting rumbles that we expect with these musical genres. The X-Fi gave us a modern "Pop" signature rather than a more lasting and impactful sound that we had hoped for."
10 oldalas review-t írtak a kariról, eléggé kivesézik...
Ez alapján meg én nem ertem megvenni, mert más normális teszt nem nagyon van róla... -
tntmax
aktív tag
válasz
huskydog17 #14 üzenetére
Köszi a tippet neked is, utánanézek ennek az SB X-Fi HD USB-nek is!
Ha nem léteznének YOU-PAX driverek a Creative kártyákhoz, már valószínűleg rég megváltam volna az XtremeMusic-tól is. Amúgy nagyon elégedett vagyok az XtremeMusiccal hardverileg de szoftver támogatásban a Creative híresen legalja kategória. :S
Az AKG fejesem 55 ohmos, ezért kétlem hogy az XtremeMusic rendesen meg tudja hajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest