- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malarwen
csendes tag
Hát ebben van valami. De lehet egy kis keresgéléssel tudsz olcsóbbat is. Bár ha van rá pénz..
Ha időseknek lesz, akkor szerintem tapiztasd meg velük valahol az alternatívákat. Nagyszüleimből kiindulva, nem biztos hogy tudják is használni (melyik az egyértelműbb).
szerk.: Közben visszaolvastam. Írtad hogy nem értenek hozzá. Ha ez a helyzet akkor szerintem android kilőve a listádról.
Nincs túl nagy tapasztalatom (alma fronton), de ha akadás/fagyás nélküli élet a cél, minden fajta mókolástól mentesen, akkor az ipad jobb választás. -
vectra91
csendes tag
Én is naponta használom a Skype-ot a transformeren, soha nem volt vele problémám, nagyon jó rajta keresztül kommunikálni. Sokat váltom beszélgetés közben a kamerákat, még egyszer sem szakadt meg kapcsolat. Minden gyári, nem buherálok semmit.
Nálam csak újraindulás tapasztalható kb két naponta magától, legtöbbször nem is látom. Két-három esetben találtam fagyva, de bekapcsológomb nyomvatartása után simán újraindul. Szerintem nemsokára megjön a javított verziófrissítés és ez sem lesz.
Ajánlom megvételre.
V.
-
pumedli
csendes tag
Nekem nincs iPad tapasztalatom. A Skype-ot majdnem napi szinten használom ezen a kütyün és teljesen elégedett vagyok vele.
Ha bármiféle fagyásos probléma lenne a géppel, akkor pár másodpercig nyomva kell tartani a bekapcsológombot és ezzel újraindítod a gépet.
A mindeféle ROM azoknak való, akik nem bírnak meglenni nélkülük (nem bántani akarok senkit sem ezzel). Én is a gyári ROM-ot használom és az én igényeimet kielégíti teljesen. Úgy sejtem, hogy apósék igényeit is kielégítené...
Azt már felettem leírták, hogy mennyi mindent be lehet állítani, hasonló funkcionalítással bír, mint egy PC-s verzió. -
Peetey91
senior tag
Hello!
Én iPad 2-t használok, napi rendszerességgel Skype-olok. Tökéletesen működik, bár a kamerának a felbontása ugye kisebb. Viszont egyszer nem fagyott még le a gép, nem kell mindenféle főzött romot feltenni, hogy két napig bírja, és még olcsóbb is lett már. Én emellett voksolnék.
-
katsi
tag
Szia!
Kb. Heti 1 alkalommal skypeolok 2-3 orat egyhuzamban a Transformerrol. A tapasztalat az, hogy stabil, nem dob le, a tab hangszoroival is jo a hangminoseg, de ez nyilvan a masik fel mikrofonjatol is fugg. Eleg erzekeny a tab mikrofonja, 3,5 meterrol a partner hallotta, ahogy pakolok valamit a szekrenyen. A kamerak mukodnek, lehet menet kozben valtani a hatso es elso kozott, nyilvan megfelelo fenyviszonyokra szukseguk van. Kikapcsolt kepernyovel is lehet hangalapu kommunikaciot folytatni. Beszed kozben lehet irni is es fajlokat is kuldeni egymasnak. Be lehet allitani automatikus bejelentkezest.A Skype resze a tabnak az egyik huzoero, ami miatt nem adnam el.
Hirtelen ennyi, ha kerdesed van meg ezzel kapcsolatban, kerdezz nyugodtan itt a forumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest