- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
gojko.m #3812 üzenetére
Eléggé orosz, úgyhogy eddig nem találtam meg. De ráengedek majd forditót és meglátom, köszi.
A gyáriból már frissitettem vagy 3-at még hibátlant nem sikerült kiadniuk.
Kéne már nagyon egy közösségi változat. Rendesen gatyába rázni a kódot. Mert ez igy messze nem out of the box.
-
Vladi
nagyúr
válasz
mlacko1111 #3521 üzenetére
wifi, esetleg hdd? Az megy bele egyáltalán?
-
Vladi
nagyúr
válasz
gojko.m #3463 üzenetére
Én már 2006 óta csak linuxot használok.
Nekem sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Persze van amikor nem.
Most pl a tv proval szívok. Nem igaz, hogy senki se használ ilyen gépet rajtam kívül. Eddig 2 tulajjal találkoztam csak.
a playon módosított fw működne az enyémen is? Merre találom amúgy?
-
Vladi
nagyúr
válasz
gojko.m #3458 üzenetére
Nincs sok tapasztalatom a progival, de úgy-ahogy. ha nagyon muszáj, akkor meg tudod vele oldani. De pl. egy slax live pendriveot tartasz kéznél, akkor az ilyen esetben jól jöhet.
Az asus torrentezésre... kis jóindulattal képes ellátni a feladatát. pc-hez képest nehézkes és lassú.
Egyszerre a kettő szerintem nem megy, ahhoz a cpu gyenge. A tömörítést meg pc-n csinálom. -
-
Vladi
nagyúr
válasz
-Speedy- #3448 üzenetére
Először nézzük már meg, hogy most milyen.
meg annak kéne utánanézni, hogy milyen partíciókat tud kezelni. Nekem gyanús, hogy csak elsődlegest. Az a biztos, ne legyen logikai.
A kézikönyvben benne vannak ezek. tipikusan ntfs, fat, ext2 és ext3 szokott lenni amit kezel.
Ha az fw linux, márpedig az, akkor ext2-t vagy esetleg 3-at válassz.A 8 mega unallocated az szerintem az eszköz belső ramja. A gyorsítótára.
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
pro tv új frirmwarekkel van valakinek tapasztalat? Most nézem, hogy jött pár új, 2. verzószámmal.
-
Vladi
nagyúr
válasz
vilma19734 #3224 üzenetére
Ez az új fw ilyen, esetleg telnettel belépve tudsz még másolni.
-
Vladi
nagyúr
Azért nem bánnám, ha 2* egymás után ugyan oda csatolná a partíciókat.
-
Vladi
nagyúr
Azt hogy lehetne kideríteni, hogy milyen cpu van benne?
Nekem ennyit mond, ami nekem nem sokat.
# cat /proc/cpuinfo
system type : (null)
processor : 0
cpu model : MIPS 24Kc V8.5 FPU V0.0
BogoMIPS : 502.98
wait instruction : yes
microsecond timers : yes
tlb_entries : 32
extra interrupt vector : yes
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0ff8, 0x0250, 0x0e50, 0x01c0]
ASEs implemented : mips16
shadow register sets : 1
core : 0
VCED exceptions : not available
VCEI exceptions : not available -
Vladi
nagyúr
válasz
TazLeacher #3195 üzenetére
Lemerült az elem.
Néha nekem se reagál, nyomkodni kell, aztán elindul.
(#3194) KubanitoS:
A felirat neve egyezik a filmével? Nálam a gép csak akkor tölti be automatikusan.
-
Vladi
nagyúr
válasz
zz13zolika #3182 üzenetére
Köszi az infót!
Akkor én is megjászom ezt a dolgot, hátha úgy működni fog. Léyneg akkor, hogy ne a géppel formáztassak.
Hülye kérdés, de áramtalanítani hogy szoktad? Kék, utána távirányítón kikapcs, utána narancs. Aztán nagy gomb?
-
Vladi
nagyúr
válasz
zz13zolika #3178 üzenetére
Jelen. Ugyan ez a hiba. Hdd: samsung 1 terás hd103SI (vagyis esiii a vége. Ez lényges. )
Nálam az van, hogy xfs fájlrenszer volt a hdd-n. Betettem opalybe, ott formázta. Majd elkezdtem használni. Ment rá 1-2 film, még néztem is. Kikapcs.Másnap be és csontrafagy a rendszer vele. Hdd nélkül simán működik. A menü még feljön. A Hálózatot már nem kapcsolja be, csak keményre fagy.
Ezt a leírást honnan szedted? Lehet ezek alapján nem egyedi a hiba, tehát nem kifejezetten a te géped purcant meg.
Keressünk megoldást. Eddig ezt a fórumtopikot találtam.
Azt nézd már meg léci, hogy milyen verzió a szoftver neked? Én frissítettem miután hazahoztam, szinte azonnal.
Így találod:
Beállítások - egyéb - verzió infó
01.12.19
Jah a leírás amit beillesztettél annyiról szól, hogy ha nem rendesen állítottad le, akkor ellenőrzi a lemezt. Ez időbe telhet. Nade nem feltétlenül okoz fagyást! Jó van egy nagy load a gépen, de akkor is...
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
O!Play pro tv-m van, azzal kapcsolatos kérdés jöhet ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest