- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sziasztok!
Aki esetleg Windows 8-at használ annak sikerült beállítani a hálózati megosztást az OPlay felé? Hiába futtatom le a Win7-nél jól működő oplayfix.reg fájlt, s hiába állítom be a leírás alapján a hálózati és megosztási központban a dolgokat, egyszerüen még mindig felhasználónevet és jelszót kér. Mit kellene itt megadnom neki?
Üdv. core2
-
-
Tiszteletem!
Kivitelezhető az a gyári FW-vel, hogy a rádugott hdd-re másolhassak hálón keresztül?
-
-
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legfrissebb R3-ra rakható patchelt HD2 firmware?
Sellerbuyer leírását követhetem?
Magyar lesz? Szal nem orosz, ugye?Üdv. core2
-
-
Sziasztok!
Na összeraktam Cat5e ethernet kábellel. A gyári FW update lement hiba nélkül. Van magyar nyelvem is. A HD2-es FW milyen érdemi különbségeket tud felmutatni a gyárihoz képest?
(a torrent nem érdekes)Warter: Lejátssza, igen, a sima könyvtárat is de nincs menüm, így nem tudok nyelvet váltani a filmben. Van erre megoldás?
Üdv. core2
-
-
-
jééé, és tényleg...
érdekes, nekem eddig csak 1.27-et mutatott.
Akkor elég ezt leszednem, kibontanom, ráraknom egy pendrivera (FAT-ra formázzam?) és mehet a menet? Automatán meg fogja csinálni?
Nem kellenek sorban az előző FW-k? Elég ez az egy?
MOD: már látom is... (PDF mellette)
Üdv. core2
-
Sziasztok!
Na megoldottam minden gondom:
1. A routert az O!Play wifi csak WEP-nek látta a WPA2-PSK helyett. Megoldottam WPA2/WPA mixed mode-dal (még jó hogy OpenWRT-ben van ilyen. A gyári TP-Link TL-WR1043ND FW-ben nincs. khm...)
Az azért szomorú, hogy a WPA2-PSK-t nem látta, de minegy, úgyis összehúzom kábellel.2. A fájlok megosztása is érdekes volt Win7 alatt. Mindent próbáltam, csak az segített hogy lefuttattam egy .reg fájlt, ezután már beengedte a megosztásba a rendszer az Oplayt.
3. Jól visz mindent amit eddig próbáltam, nagyon jó! (MKV, flac, AVCHD)
4. Egy kérdés is a végére: Ha van egy adattáram, amire rá van kötve egy BD olvasó, s mikor berakom a lemezt akkor látom megosztásban a többi gépről a lemez tartalmát. (BDMV + CERTIFICATES mappa) s megfelelő lejátszóval le is tudom játszani. Na igen ám, csak mivan akkor (s ez a jellemzőbb) ha Én a magáncélra megvásárolt BD lemezről készítek egy biztonsági másolatot (és ezt itt értsétek is így, backup céllal teszem!) a magyar jogszabályokkal teljesen megegyező módon (ugyanis az engedi a megvásárolt filmről való biztonsági másolat készítését, egy darabot).
Szóval amikor ezt összeraktam egy ISO-ba akkor hogy tudom lejátszatni az O!Play-jel?
Remélem az utolsó kérdésem nem fog senkinek sem gondot okozni, a leírt indokok miatt. Remélem ez így még megengedett, s nem warez, ha igen akkor szóljatok, s rögtön törlöm!
Köszi a választ!
vaksi8: Én az asus oldalán csak 1.27-t találtam (NTSC és PAL külön) Nekem ugye PAL kell? Európában azt használják ugye? A NTSC az USA igaz?
Üdv. core2
-
Sziasztok!
Lerendeltem az egyik boltnál egy Asus O!Play HDP-R3-at a tegnapi nap folyamán. Azon már a legfrissebb FW lesz, vagy nekem kell frissítenem?
Hogy néz ki a hivatalos, ASUS által ajánlott frissítési út?
Kirakom a pendrivera az install.img-t, bekapcsolom a boxot, majd a beállítások közt lesz frissítés menüpont ami automatán megcsinálja?
De ha megerősítést nyer az, hogy a legfrissebb van rajta, akkor inkább nem szívnék ilyennel...
Köszi a választ!
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest