- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben75
tag
válasz
szabog74 #3543 üzenetére
Szia,
Elméletileg fent van a moservice alapból a firmware-rel együtt települ ott is van a Internetes tartalom/ Service menüpontnál (IR Fake RC replacement ) viszont itt csak három lehetőség van disable delete cancel.
De gondolom hogy nem erre gondoltál hanem a Windowsos Oplay moservice manager-re.
Ezzel meg az a gondom hogy felsorolja a modul neveket köztük a fent említettet is csak szerkeszteni nem lehet olyan mintha nem lenne elindítva.Hát most itt tartok ezekre tudsz adni valami választ hogy mit csinálok rosszul?
Már tényleg csak ez kellene és minden nagyon faja lenneVálaszod előre is köszönöm
-
gaben75
tag
válasz
szabog74 #3537 üzenetére
Szia,
Először is köszönöm a segítséget
Viszont lenne még egy kérdésem.1, Az oplay-en vagyis a playonHD-n milyen menüpont alatt tudom elérni hogy pl teljes képernyőre kitegye és úgy válogassak a filmek közül olyan XMB-szerűen?
Válaszokat előre is köszönöm csak ezek a dolgok még jók lennének
-
gaben75
tag
válasz
szabog74 #3535 üzenetére
Igazából semelyik
Vagyis letöltöttem és feltelepítettem a progit és nem tudom mit kellene csinálni hogy ha elindítom az O-play-t akkor legyenek borítók stb,
Vagyis én úgy képzelem el hogy mondjuk meg van a borító és ő hozzáteszi port.hu-s dolgokat, gondolom én
persze lehet hogy rosszul.
Igazándiból a beállításokkal lesz szerintem a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest