- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
Speeedfire #4611 üzenetére
Nekem egyikkel sem futott, de gondoltam csak én lehetek ennyire béna. Van valami leírás arra, hogyan lehet NFS kapcsolatot beállítani, illetve egyáltalán használni ezeket az okosított firmwaveket? Csak egy link kell, nem vagyok lusta olvasni utána.
-
kabar
senior tag
Sziasztok!
Én is feltettem ezt a változatot, csak úgy kipróbálásképpen, és örömmel tapasztaltam, hogy van benne NFS is, az egyetlen gond vele az, hogy nem megy egyáltalán a hálózat. Az internetes alkalmazások igen, az UPNP igen, de sem a samba, sem az NFS meg sem nyikkan. Nem akar bejelentkezni, illetve nem is látja őket. Ha valakinek lenne valamiféle segítsége megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ALIENWARE Area-51 R5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest