Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigStick

csendes tag

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek aki segített megoldani a problémát.
    Jelentem sikerült! :C :C

Összefoglalásképp a megoldás menete a következő volt O!Play HDP-R1 típusú lejátszó esetén: (ha mások is ebben a cipőben járnak)

1) Asus O!Link Lite program telepítése

2) OPlayfix.reg file letöltése --> telepítése (link: https://sites.google.com/site/asoplay/letoltesek/oplayfix.reg?attredirects=0&d=1)

3) Számítógép újraindítása

4) Windows 7 alatt a következő beállítása: Hálózat és megosztási központ --> Speciális megosztási beállítások --> Otthon csoport --> Jelszóval védett megosztás KIKAPCSOLÁSA

5) O!link Lite program elindítása

6) Végül pedig a fileok tallózása/lejátszása a média playerrel.
    (Nekem nem volt szükség a windows tűzfalat kikapcsolni, ha az O!link fut akkor nincs gond)

Remélem a jövőben is problémamentesen fog működni :)

Megjegyzés: Ha nem az O!link-el próbálom megnyitni a médiákat, hanem a windows megosztással, akkor nálam egyes mappáknál megint előjön a kitöltött jelszós felület, de sikertelen belépéssel nem engedi lejátszani. Másik mappánál pedig engedi lejátszani, kvázi nincs szükség az O!link-re. Ez a része érthetetlen, de a lényeg,hogy működik!

• BigStick

csendes tag

válasz redbiro #3252 üzenetére

Redbiro segítsége részben megoldotta a problémát, viszont a lejátszás még mindig nem megy.

Az előrelépés a következő:
    1) A OPlayfix.reg futtatása majd a gép újraindítás után a rendszer engedélyeztette az "otthoni hálózat"tal a kapcsolatot, amit elfogadtam.

Ezt követően már a:
    Hálózat-->Workgroup-->MY PC(I)(I) (itt már belép, korábban a belépés sem jött össze, mert jelszót kér)(/I)(/I) -->Látszanak a megosztott könyvtárak --> ha rámegyek az egyikre (Pld. Filmek) akkor viszont megint kéri a jelszót, felugrik egy "jelszós" ablak.

Az OPlayfix.reg futtatása után ez már ki van töltve, (felh. azonosító: OPlayer), jelszó: (nem tudom, automatikusan beírt valamit)

A kérdésem az, hogy
    1) innen kitöröljem az adatokat? A felh. azonosítót és a jelszót? Ha kitörlöm a jelszót nem fogom tudni, amit az Oplayfix.reg után automatikusan beírt.
    2) Továbbra is a Win7-ben a "jelszóval védett tartalom kikapcsolását" állítsam be?

Köszönöm a segítségeteket!

• BigStick

csendes tag

válasz storm4 #3250 üzenetére

Szia!

Sajnos a probléma továbbra is fennáll.
    Még igyekszem próbálkozni, fórumokon olvasgatni, de ha van ötleted akkor délután írd meg kérlek.

Már létrehoztam a Win7-ben új fiókot Oplay néven, hozzá megadtam/nem adtam meg jelszót a Win7-ben szintén megadtam/nem adtam meg jelszót az otthon hálózatoknál, a titkosítás minden variációját is kipróbáltam, de semmi. Én gyanítom valami a Windowsban lehet "szar".
    A Win7-es rendszerhez egy Avas Antivirus van feltelepítve, valamint a Windows tűzfal önmagában. Egyéb tűzfal nincsen.

Köszönöm még egyszer!
    üdv

• BigStick

csendes tag

válasz storm4 #3248 üzenetére

Szia!
    Sajnos a probléma azzal sem oldódott meg, de akkor egy kérdés ezzel kapcsolatosan:
    Ha fel van telepítve az Olink akkor a Win7-ben szintén a jelszavas védelem kikapcsolását válasszam? szükséges bármilyen egyéb beállítást elvégezni?
    Köszönöm

• BigStick

csendes tag

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni!

Július elején vásároltam egy Asus O!Play HDP-R1 típusú média lejátszót. Fontos szempont volt számunkra, hogy hálózatba lehessen kötni, így a média fileokat a számítógépről tudjuk futtatni a lejátszón keresztül.

A beüzemelés során sajnálattal tapasztaltuk, hogy Windows 7 ultimate (32bit) operációs rendszerünkön -a mappa megosztását követően- nem tudunk belépni a médialejátszóba a fileokhoz.

A média lejátszó csupán a "Hálózat"-->"Workgourp"--> majd a "PC azonosítájáig" jut el. Ezt követően kéri a felhasználói nevet és jelszót. A Windows beállításoknál megadtuk, hogy ne kérjen jelszót, és megadtuk azt is, hogy kérjen. Sajnos mindkét esetben a "SIKERTELEN BEJELENTKEZÉS" jelenik meg, a filokhoz a lejátszón keresztül nem férünk hozzá, így le sem tudjuk játszani őket.

Ezúton szeretném kérni segítségeteket a probléma megoldásában.

köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés