- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breeze
aktív tag
-
Breeze
aktív tag
Üdv!értelmetlenül írtam le akkor
Szóval van az asus r3 lejátszó az kapja a netet a upc modemből lan kábelon keresztül!A notim az wifin megy!Itt vannak a filmek 1080p-s mkv-k (7-8-9-12 gb).Elvileg kellene mennie.Bdrip, dvix,dvd így normálisan megy,néha még az 1080p-s filmek is!Van mikor elég szépen belaggol.
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Miért van az ,hogy ha hálózatról szeretnék nézni egy hd filmet(1080p) akkor néha beakadozik elég szépen, és van amikor akadás nélkül végig megy a film!Netem amugy Upc Fp 120/10!Elvileg a 10mbit/s feltöltés elég kell hogy legyen nem? Amúgy a lejátszó össze van lan-ba kötve a modemmel és a noti küldi wifi-n keresztül a jelet.Ennyi lenne kb
-
Breeze
aktív tag
válasz
Cool Face #4276 üzenetére
Üdv!nem ugy kell...azt is felejtsd el
Rárakod egy pendrive-ra a firmware-t. Csatlakoztatod kikapcsolt állapotban.Resetgombot benyomva bedugod a lejátszot az áramforrásba. Pár másodpercet vársz vele míg megjelenik egy upgrade nevü felirat, elengeded a reset gombot.Telepités lefut, beálltod utánna a nyelvet stb és kb ennyi!
-
Breeze
aktív tag
válasz
Cool Face #4273 üzenetére
Üdv!szedd le rolla a semmire nem való gyári firmware-t és rakd fel a legujjabb pohd-s firmware-t! Kár szenvedni ilyen dolgokkal![Ezt szedd le]
-
Breeze
aktív tag
Üdv! szeretném megérdeklődni ,hogy lehet-e nézni a lejátszóval egyéb live streameket? gondolok itt pl F1 szabadedzések stb.Stream link az van csak kérdés, hogy müködésre lehet birni a lejátszóval
-
Breeze
aktív tag
gépről pendrive-ra
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Tud valaki valami megoldást a pendrive belassulásra? 16 gb TDK 12 gb mkv 1080p filmet kb 40 perc alatt tesz rá......első 10%az nagyon gyors....
-
Breeze
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #4029 üzenetére
üdv!már ujra tettem a win-t!így már látja a d meghajtot is...eddig nem látta még a lemezkezelő sem..ez van többet nem szorakozom vele!
-
Breeze
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #4027 üzenetére
üdv telepitem ujra a wint...itt látszott a d meghajtó..remélem jó lesz.mobilrol irok
-
Breeze
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #4025 üzenetére
és ilyenkor akkor mivan? nem is nyultam a d meghajtóhoz..csak oda lett kitömöritve a program...
-
Breeze
aktív tag
üdv lenne egy nagyon nagy baj...felraktam a particion magic 8-at...vmi hibát irt ki...és a d meghajtomat azóta nem látja a win...mi lehet?
-
Breeze
aktív tag
Üdv!következő lenne a kérdésem és a probléma is egyben....16 gb pendrive-ra akarok másolni egy 8gb 1080p-s mkv-s filmet...kb 10% is gyorsan másolja, onnantól belassul vissza esik a másolási sebesség kb 30 perc,nagyon idegesitő! Tudna nekem valaki segiteni?
köszi előre is
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Tudna valaki segiteni abban , hogy egy 16 gb pendrive(TDK) miért lassul be másolás közben kb 80% tol...nagyon idegesítő eléri lassan a 99% és perceket áll...és utánna végez....de sok idő nagyon
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Tudna valaki segiteni abban , hogy egy 16 gb pendrive(TDK) miért lassul be másolás közben kb 80% tol...nagyon idegesítő eléri lassan a 99% és perceket áll...és utánna végez....de sok idő nagyon
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Valaki tudna segiteni hogyan kell magyarosítani az orosz youtube-t? megvan már a magyarítás hozzá de nem tudom hogy kell felrakni a lejátszóra? mi kell hozzá?segithetnéket előre is köszi!
-
Breeze
aktív tag
Üdv!valaki segithetne hogy az Asus hdp r3-on legyen youtube stb...custom fimrware kell de nem találok olyat...segithetne aki ért hozzá köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gmail
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest