Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• herobi

csendes tag

válasz Kicsirics77 #3630 üzenetére

Kicsirics77!
    Köszönöm a hsz.-t. Találtam egy 2012.07.13-i bejegyzést, amiben hozzászólóként Te is részt vettél.

"1) Asus O!Link Lite program telepítése

2) OPlayfix.reg file letöltése --> telepítése (link: https://sites.google.com/site/asoplay/letoltesek/oplayfix.reg?attredirects=0&d=1)

3) Számítógép újraindítása

4) Windows 7 alatt a következő beállítása: Hálózat és megosztási központ --> Speciális megosztási beállítások --> Otthon csoport --> Jelszóval védett megosztás KIKAPCSOLÁSA"

A fentieket végrehajtottam, és a rendszerem azonnal működni kezdett. Jelszókérő ablak már nem jelent meg.

Mégegyszer hálásan köszönöm : herobi

:C :C :C :R :R :R

• herobi

csendes tag

Sziasztok !

Lelkes Oplay R3 air használó vagyok, de egy ideje nem tudom használni a WIFI lehetőségét a készüléknek,
    (legalábbis nem hajlandó a számítógépemmel kapcsolatot teremteni.) Amikor megvásároltam a gépet, rátelepítettem a legjobb firmweart, elindítottam és minden gond nélkül megtalálta a számítógépemet a hálozaton. nagyon sokáig kitűnően működött. Majd a számítógépem elromlott, alaplapcserére szorult, ez meg is történt, Win7 lett az új op.rendszer és azóta nem képes kommunikálni a gépemmel.
    Mindíg jelszót kér, és én nem tudok ilyet megadni mert ilyen sosem volt azelött. A munkahelyi Laptommal kipróbáltam amin szintén Win7 van és azt látja, arról lejátszik bármit, de az asztali gépemmel nem tud kapcsoplatba lépni. Az őrületbe kerget ez a masina emiatt.
    Nagyon hálás lennék ha valaki hasznos tanácsot tudna adni, hogy mit tegyek.
    Persze használni tudom a gépet hiszen USB-ről, külső winchesterről mindent lejátszik.Az internet rádió/televizió/picasa etc. minden jól működik csak az "asztali számítógépem büdös neki"! :W :W :W :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák