- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
herobi
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #3630 üzenetére
Kicsirics77!
Köszönöm a hsz.-t. Találtam egy 2012.07.13-i bejegyzést, amiben hozzászólóként Te is részt vettél."1) Asus O!Link Lite program telepítése
2) OPlayfix.reg file letöltése --> telepítése (link: https://sites.google.com/site/asoplay/letoltesek/oplayfix.reg?attredirects=0&d=1)
3) Számítógép újraindítása
4) Windows 7 alatt a következő beállítása: Hálózat és megosztási központ --> Speciális megosztási beállítások --> Otthon csoport --> Jelszóval védett megosztás KIKAPCSOLÁSA"
A fentieket végrehajtottam, és a rendszerem azonnal működni kezdett. Jelszókérő ablak már nem jelent meg.
Mégegyszer hálásan köszönöm : herobi
-
herobi
csendes tag
Sziasztok !
Lelkes Oplay R3 air használó vagyok, de egy ideje nem tudom használni a WIFI lehetőségét a készüléknek,
(legalábbis nem hajlandó a számítógépemmel kapcsolatot teremteni.) Amikor megvásároltam a gépet, rátelepítettem a legjobb firmweart, elindítottam és minden gond nélkül megtalálta a számítógépemet a hálozaton. nagyon sokáig kitűnően működött. Majd a számítógépem elromlott, alaplapcserére szorult, ez meg is történt, Win7 lett az új op.rendszer és azóta nem képes kommunikálni a gépemmel.
Mindíg jelszót kér, és én nem tudok ilyet megadni mert ilyen sosem volt azelött. A munkahelyi Laptommal kipróbáltam amin szintén Win7 van és azt látja, arról lejátszik bármit, de az asztali gépemmel nem tud kapcsoplatba lépni. Az őrületbe kerget ez a masina emiatt.
Nagyon hálás lennék ha valaki hasznos tanácsot tudna adni, hogy mit tegyek.
Persze használni tudom a gépet hiszen USB-ről, külső winchesterről mindent lejátszik.Az internet rádió/televizió/picasa etc. minden jól működik csak az "asztali számítógépem büdös neki"!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest