- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schatt
tag
Ez csak azért szomorú mert mert a régebbi LG tv-men is kevésbé akad a film, csak tvk ugye nem tudnak feliratot váltani a hálózaton (bár az újabb néha azt is tudja), viszont hiába a hang és feliratválasztás ha nem tudom nézni a filmet - akkor ágyó asus? A cél ugye az lenne, hogy a táron a film amit akár több szobában is meg lehet nézni...
Visszatérve a kérdésre más sw sem tud ezen segíteni szerintetek?
lecsekkolom hdd-vel de ha azzal jól is müxik nem vagyok kint a vízből, csak ha full hd tvken 720as filmeket nézek az asus miatt persze lassan azok bitrátája is ki fogja ütni -
Schatt
tag
válasz
kisgyerek85 #3874 üzenetére
Szia!
Mostanában több filmnél ( főleg 1080p -mkv-kat nézek dnla-ról hálón) szaggat-akadozik a gép, régen nem volt ilyen gondom. lehet hogy a bitratek növekedése okozza, van valmi más sw ami segíthet ezen vagy ez a hardver vége?, ill lehet valamilyen más hiba okán előforduló jelenség
köszi
Ati -
Schatt
tag
válasz
Gabesz87 #4585 üzenetére
Szia! ez nálam is volt gond a Hdmi vagy hangbeállításokkal variáltam a menüben és megoldódott, megnézem mire van állítva nálam ( pc hálózaton ill. külső vinyó is használatos nálam)...hdmi row a másik dual ch ra van állítva.
ha a tv-n játszod le (USB) akkor is csúszik , én mondjuk láttam ilyet hogy egy sorozat sajna rosszul lett magyarítva és végig csúszott a hang -
Schatt
tag
szia! nekem 1.41 es van fent, amit írtál jó a hdp-r1re többet tud tőle? nincsenek lefagyások?
Ha esetleg nem jönne be vissza tudom rá tenni a gyári firmet?
Egyébként gondolom ha a más sw-t teszek fel újra össze kell játszani a hálózatot (pc-lan) hogy menjen a megosztással.. -
Schatt
tag
Egy másik fórumon vártam választ, de lehet itt hamarabb érkezik
)
Sziasztok!
Én is egy ilyen kütyü beszerzését fontolgatom ( eddig a hálózatba kötött Xboxon keresztül néztem a pc-re töltött filmeket) viszont kérdés, hogy a pchez( Xp-s) csatlakozó 1,5Tb-s küső vinyót látja-e az o!play,ha megosztom a hálón vagy csak ha direktbe csatlakoztatom ( az xbox nem látja vagy csak én vagyok béna).
Nagy könnyebbség lenne, ha valakinek lenne ezzel tapasztalata.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest