- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
Frissitettem a firmwaren, 3 film volt aminél nem volt kép. Kettő mostmár jó, de az egyik még mindig rossz. PC-n megy rendesen. Van még esetleg valami trükk?
Egyébként ez a film:
Cloud.Atlas.2012.720p.BluRay.x264.AC3-BiDA.mkvFormátum : Matroska
Formátum változat : Version 2
Fájlméret : 5,71 GiB
Időtartam : 2 óra
Teljes adatsebesség : 4 749 Kbps
Kódolás dátuma : UTC 2012-12-21 00:20:30
Kódoló szoftver : mkvmerge v5.5.0 ('Healer') built on Apr 6 2012 21:43:24
Kódoló könyvtár : libebml v1.2.3 + libmatroska v1.3.0Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L5.2
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, ReFrames : 5 képkocka
Keverési mód : Header stripping
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
Időtartam : 2 óra
Adatsebesség : 4 300 Kbps
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 532 képpont
Képarány : 2,40:1
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 23,976 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.263
Adatfolyam mérete : 5,06 GiB (89%)
Nyelv : angol
Default : igen
Forced : nemMi lehet a bibi?
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, elég régi a HDP-r1 lejátszom. Nem igazán foglalkoztam vele régota, csak használtam.
Régen téma volt, hogy mkv fájloknál nem mindent evett meg, konkrétan elindul, de kép az nincsen csak hang. Ha jol emlékszem valami kodolás van ugy beállitva amit a firm nem támogat. És az ujramuxolás segitett.
De fogalmam sincs mit kellett állitani. Van aki tud segiteni ebben esetleg van már uj firm ami ezt kiküszöböli?A másik kérdésem, van olyan firm ami a youtubot normálisan kezeli azaz lehet feliratot is bekapcsolni? mert a TV-men van youtub de nincs felirat bekapcs. lehetőség. És akkor inkább innen használnám.
Köszönöm előre is.
-
Dikri
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #3084 üzenetére
Milyen file rendszerü a HDD? Mondjuk a 11Mbyte/s akkor is kevés. Viszont az már szerintem elég a HD filmekhez is. És akkor tök felesleges a belső rack. Lehet a hálozatról használni és nincs zaj
-
Dikri
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #3082 üzenetére
Fogalmam sincsen per pillanat milyenre cserélnék. Igazából nekem ez tökéletesen megfelel jelenleg. Egyedül a Gbites hálókártya hiányzik belölle. Mert ugyebár NAS-nál könyebbség, hogy bármikor eléred a HDD-t, nem kell ráncigálni a kábeleket, ha másolni akarsz rá valamit.
Mert hiába a Samba, elbattyogni bekapcsolni a playert és dög lassan másol, ha HD anyagról van szó.....Szóval akkor valószínű szopacs a nagy HDD, persze meg lehet csinálni csak babrálni kell vele. egyébként egy 3TB-s cuccra gondoltam azon elfér minden HD-s filmem
-
Dikri
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #3079 üzenetére
Természetesen a palyer cserélném Gbites hálosra
A nagy HDD-kel mi a helyzet? Olvassa rendesen USB-ről? -
Dikri
aktív tag
Sziasztok! R1es playerem van már elég rég óta. Tervezek vásárolni egy nagy hdd-t. Ugyebár ezeknél már 4kbyte a szektorméret. Gondot fog okozni a gépnek, van valami firmware ami kezeli? Egyáltalán mire figyeljek? USB proton keresztül lenne bekötve egy dokkolóba.
Még egy kérdés, mert látom jönnek az új lejátszok is. HD anyagot felejtsem el fixen összekötött hálozaton keresztül ugye a 100Mbit miatt? Arra gondolok routerbe bedugva a Hdd és erről olvasna a oplay.
Mert jó lenne ezt megoldani de ha mást nem majd elöbb-utobb lecserélem egy Gbites hálósra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest