-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
és az hol segít ki egy adott pont megkeresésében, ha az ugrási időköz más léptékű?
attól még ugyanúgy kínszenvedés odatalálni...
pl. az ACRyan fw-rel gyorsan és pontosan oda lehet állítani a tolókát ahová kell, majd OK-val odaugrania <i> vezérlőkódok értelmezése hol állítható?
hol állítható bélyegnézet a gyári R1/R3 fw-ben?
-
Cadal
őstag
Ha jól értem akkor a médialejátszóra (eSata-n) csatlakoztatott külső meghajtóról szeretnéd sz.gépen lejátszatni a tartalmakat? Mert ez nekem sem megy, pl bemásolok egy filmet a médialejátszó külső vinyójára és mikor felmegy már nem tudom onnan elindítani, max a hozzá tartozó .nfo fájlt tudom megnézni TC-ben. Szóval részemről passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest