- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Amit ajánlani szoktunk ott:
AC Ryan mini 2
WD TV live streaming
Dune 101
Popbox V8Ha érdekel a blu ray 3D lejátszása akkor meg:
Himedia 900
Egreat R150
Egreat R6Sviszont ezeket csak külföldről tudod megrendelni.
Az itt ajánlott médialejátszók mind passzívak, nem fogadnak beépíthető vinyót.
-
kisgyerek85
senior tag
Pont jót linkeltél, mert a nsa310-em előtt ilyenem volt
Hardveresen jóval gyengébb. Hiába van benne gigabit lan, nem tudja kihasználni.
FTP-n kapcsolaton NAS-ról PC felé 18MB/s volt a legmagasabb értékem. Samba-val 8-10MB/s oda-vissza. NAS-on belül a másolás meg olyan 6-7MB/s.
A Zyxel már annyiból is jobb, hogy tud nyomtatót kezelni. Van rajta 2db usb port és egy esata. Ezekre lehet csatlakoztatni külső tárhelyeket amit szintén látsz hálózaton keresztül.
Viszont alapból ha jól emlékszem csak libtorrentet tartalmaz ami 10db torrentet tud kezelni.
De egy ffp stick segítségével transmission torrent klienst is tudsz használni.Megvan már az asus o play-ed? Mert ha nincs akkor lebeszélnélek róla. Nekem 2db oplay-em volt. Még az egyik megvan a hálószobába, oda tökéletes. Viszont hálózaton keresztül a magas bitrátás tartalmak akadozni fognak. Ezt úgy kell érteni, hogy van a videónak több pontja ahol kimagasló értékek vannak, 35Mb/s fölötti jelenetek akadnak. Ezen kívül semmi bajom nem volt az asus-al. De én szeretek hálózaton nas-ról nézni mindent és ez kiakasztott, hogy minden videót le kellett csekkolnom a bitrate viewer programmal, hogy milyen magas bitráta található. Ami 35MB/s fölött volt azt inkább másoltam külsö usb-s vinyóra és usb kapcsolatról néztem meg. Mert onnan nem volt gond neki ez a magas bitráta.
-
pchris
tag
Csak egy opció a sok közül, de ha így teszel nyugodtan ki is kapcsolhatod a beltérin a wifit. Azt csak modemként használnád.
Mondjuk láttam már olyan szolgáltatótól kapott modem-router combot, ami tudott usb-re dugott hdd-t megosztani a hálózaton, de nagy sebesség nem volt elvárható tőle. Arra nas kell, vagy az említett routerekből minél erősebb.
-
pchris
tag
Vagy cseréld le a routered valami erősebb, USB-n keresztül hálózati megosztásra alkalmas darabra pl: [ASUS Rt-N16], [TP-Link TL-WR1043ND], [D-link DIR-825] és használd azt NAS-ként. Nekem az utóbbi típus van, és a hálózati fájlműveletekben a leggyorsabbnak találtam eddig a routerek között. Ehhez egy R3-as lejátszó kell még és a (nem HD) filmek lejátszása akár wifin is simán megy.
Mondjuk a gyári fw egyik routeren sem egy használható darab. Tomato, vagy Openwrt, esetleg DD-wrt ajánlott.
-
Warter
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest