-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Használható stream linket kibányászva a Play link modullal megoldható a lejátszás a legtöbb esetben. A stream link kinyeréséhez leginkább a Firefox Video DownloadHelper kiegészítőt érdemes használni. Ezzel Copy URL, majd a kimásolt hivatkozást beilleszted a Play link-be: <a lejátszó IP címe>/?page=playlink
-
tpeter77
addikt
Szia,
Nálad miért hiányzik a jelszó? Én direkt jelszavas userhez adtam hozzá az útvonalat.
A megadott felhasználó hozzáfér a megosztáshoz? A megosztás aktív?
A lejátszó látja a megosztott mappát? Nálam a mappa megnyitásakor kérte a név jelszó párost. Megadtan neki, azóta minden szuper. -
attilav2
őstag
Nekem is ez a gondom, én már évek óta win10-et használok és amp r13 fw van a lejátszón, vrtn skinnel. Eddig mindig látta a win10 megosztásokat a lejátszó, de úgy kb fél éve egyáltalán nem látszanak a megosztások a lejátszón, a gépet sem látja. Ha az usermount modullal felcsatolom a megosztásokat, a gép ip-jét megadva akkor látja a megosztásokat a mounts menü alatt. De sima hálózati tallózásnál nemhogy a munkacsoport de még a gép sem látszik. Mitől lehet ez? Eddig vrtn skin alól mókolás nélkül látszottak a win10 megosztások. Mi lehet a gond? Manuálisan a usermounts modulban megadva a paramétereket mindent lát a lejátszó, de a sima hálózatböngészés nem megy. Valami windows frissítés változtatott valamit?
-
gojko.m
senior tag
Szerintem, kérdezz rá a Windows 10 topikban, mivel ez inkább operációs rendszerrel összefüggő probléma. Viszont ha sikerül megoldást találnod, akkor nagyon örülnék neki, ha itt is megosztanád a tapasztalataidat.
-
-
gojko.m
senior tag
Szerintem, win10-nél is mindegy, hogy melyik meghajtón vannak a megosztott mappáid. De tapasztalati tanácsot nem tudok adni, mivel win8.1-et és Linux Mint-et használok.
Nálam a lejátszón a WORKGROUP mappa win8.1 és linux esetében is látszik. Azon belül található a helyi hálózat (egyedi elnevezéssel), azon belül pedig a megosztott mappák. Úgy emlékszem, akkor is látszódik a workgroup mappa, ha nincs a pc-n megosztott mappa.
-
gojko.m
senior tag
Hálózati megosztással lehet probléma. Ez a videó segíthet a megfelelő beállításban:
Microsoft Windows 10 - Hálózati Megosztás | ITFroccs.huA videó alatti kommenteket is érdemes elolvasni.
-
kabar
senior tag
Sziasztok!
Én is feltettem ezt a változatot, csak úgy kipróbálásképpen, és örömmel tapasztaltam, hogy van benne NFS is, az egyetlen gond vele az, hogy nem megy egyáltalán a hálózat. Az internetes alkalmazások igen, az UPNP igen, de sem a samba, sem az NFS meg sem nyikkan. Nem akar bejelentkezni, illetve nem is látja őket. Ha valakinek lenne valamiféle segítsége megköszönném. -
Schatt
tag
szia! nekem 1.41 es van fent, amit írtál jó a hdp-r1re többet tud tőle? nincsenek lefagyások?
Ha esetleg nem jönne be vissza tudom rá tenni a gyári firmet?
Egyébként gondolom ha a más sw-t teszek fel újra össze kell játszani a hálózatot (pc-lan) hogy menjen a megosztással.. -
Gabesz87
veterán
Őszintén szólva nem vagyok az ilyen módosított fw-k híve, jobb szeretem original állapotban tudni, úgy, hogy minden működik, nincsenek bugok. De néha muszáj fejet hajtani
Szóval milyet/honnan érdemes rátenni? Ami nem gázos, stabil, gyors, működik normálisan! Másik fórumon írta valaki, hogy a HD2-höz való fw-t használja, de azzal sok nyűg van. -
gojko.m
senior tag
Hogy a PC-d lássa a lejátszódra kötött HDD tartalmat, szükséged lesz valamelyik FTP elérést biztosító moServices modulra. Én pl. a vsFTPd FTP daemon-t használom.
Aztán az FTP kapcsolathoz nyisd meg pl. a Total Commander-t:
Hálózat > FTP kapcsolódás > Új kapcsolat > Általános
Kapcsolat neve: (tetszőleges)
Kiszolgáló neve: (a lejátszód IP címe)
Felhasználónév: root
Távoli mappa: /mnt/usbmounts/sda1Ha megvagy a fenti beállításokkal, akkor:
Hálózat > FTP kapcsolódás > (válaszd ki a beállított kapcsolatot) > Kapcsolódás
Ha jelszót kér üss ENTER-t.
Vagy böngészővel is megnézheted a HDD tartalmát:
ftp://root@IPCIM/tmp/usbmounts/sda1/
IPCIM helyére írd be a lejátszód IP címét. Pl.: 192.168.1.101
Ha jelszót kér üss ENTER-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest