- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika1969
aktív tag
válasz
.:Vision:. #3288 üzenetére
bocsánat, most olvastam a hozzászólásokat. Sok furcsaságot találtam. Nekem egy 8000-es sorozatú Samsungom van, amihez kaptam egy 3d-s bluray lejátszót. Kb másfél éve használom. Még a 3d bluray iso-k lemezre írásával kezdtük, anno. Amikor még csak külföldi kluboldalakon BD iso formátumban lehetett hozzáférni szinte 3d-s filmhez. Teszteltünk gyári lemezeket és megírt iso-kat, valamint a manapság elterjedt hal-sbs formátumokat. Ennél mindkét oldal 1080p, amit a tv procija "tesz egymásra" és mivel a tv 200, azaz 2x100 hz-es mindkét szembe optimális felbontás kerül. Nem is értem az egyik fenti hozzászólásban azt, hogy feleződik a kép vagy mi. Az Asus-t elsősorban, mint említettem zenehallgatásra vettem, mivel a samsung nem hajlandó támogatni az audió képfájlok lejátszását. A filmeket hálózatban a bd lejátszóval indítom, mivel a BD wise képopciónál sokkal szebb a kép, mint a tv médialejátszójánál, de ez részletkérdés. Az Asust kipróbáltam most persze néhány half-sbs mkv játszására. Teljesen megfelelően működik, nem akad, a hálózaton sem. A 3d-s képet pedig a tv állítja elő. Ha van egy megfelelő tv-d ez is teljesen alkalmas a feladatra, vagyis egy half-sbs film lejátszására. A képe nekem tetszik, de ez megint csak ízlés. Csak ajánlani tudom. Jelzem, hogy a dobozban lévő hdmi (nem aranyozott) kábellel próbáltam ki. Meg sem néztem, hogy ez 1,3 vagy 1,4. A 3d hatás minősége ugyanaz, mint az 1,4 hdmi kábellel BD lejátszómon futtatott film, persze megint ismétlem, hogy a 3d-s képet a TV- állítja elő ebben az esetben!!! Az új chipek, mint a Dune pro-ban SIGMA SMP8910 már a fent említett bd iso-t is viszi és ezek szerint a realtec 1186DD is? Itt persze nem kell a tv-vel babrálni.
Ezek a tapasztalataim, de eddig csak keveset volt időm használni.
Üdv mindenkinek. -
Warter
addikt
válasz
.:Vision:. #3283 üzenetére
Az újabb Egreat és Himedia lejátszók. Pl ez. De legtöbbször ahol ki van írva a hdmi 1.4 azon szokott lenni 3D támogatás is.
-
Warter
addikt
válasz
.:Vision:. #3278 üzenetére
HalfSBS-hez jó a lejátszó, ha kezeli a TV. full3D-re alkalmatlan, mert se a szoftver, se a hardver nem támogatja.
-
storm4
aktív tag
válasz
.:Vision:. #3278 üzenetére
Igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest