-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Speeedfire #4657 üzenetére
Kihúzod a tápot, benyomod a resetet ÉS tartod, közbe rányomod a tápot és addig tartod a resetet amíg bejön a képernyőn valami. Elég régen frissítettem már, de szerintem ez a menete. Te is így csináltad?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #4656 üzenetére
Megpróbáltam, hogy felraktam egy pendrive-ra az amp fw-t, bekapcsoltam, majd nyomva tartottam a reset gombot, de semmi sem jött be. Kuka?
-
gojko.m
senior tag
válasz
Speeedfire #4615 üzenetére
Az oroszok írnak két nagyobb tudású webes távirányító modulról. Én még nem használtam, viszont kíváncsi lennék a véleményedre róluk, ha netán kipróbálod...
Az egyik modul: Web Remote control for Iconbit hds42l GUI
Ez szinte minden vezérlőgombot tartalmaz és elvileg működik mobil telefonon is.A másik modul: Capture TV screen
Ez képernyőképet mutat a lejátszóról, hogy segítse a webes navigálást. -
gojko.m
senior tag
válasz
Speeedfire #4611 üzenetére
Újra olvastam a hozzászólásod és most vettem észre, hogy csak modult akartál felrakni és nem a teljes moS telepítéshez kellett volna a manager progi. Bocs!
Mindegy... a lényég, hogy - ahogy az előbb is írtam - nem érdemes a moS Manager-t használni. A modulok telepítését, frissítését webes felületen a legegyszerűbb megoldani. -
gojko.m
senior tag
válasz
Az AMP firmware-ekben épp az a jó, hogy beépítve tartalmazzák a moServices szolgáltatást. Nem kell hozzá a moServices Manager program. Különben is, a moServices Manager-rel csak moS2-t tudsz telepíteni (az AMP FW-ek moS3-t tartalmaznak), és a proginak 2011 februárjában jelent meg az utolsó verziója. Vagyis elavult programnak mondható. A moS3-t meg folyamatosan fejlesztik az orosz srácok.
Egy régebbi hozzászólásomban leírtam, hogy lehet a YouTube modult telepíteni az AMP FW-es lejátszókra. A leírást itt olvashatod.
-
kabar
senior tag
válasz
Nekem egyikkel sem futott, de gondoltam csak én lehetek ennyire béna. Van valami leírás arra, hogyan lehet NFS kapcsolatot beállítani, illetve egyáltalán használni ezeket az okosított firmwaveket? Csak egy link kell, nem vagyok lusta olvasni utána.
-
LazzL
tag
válasz
Speeedfire #4374 üzenetére
Igen, ez az, a Wifit nem tudom biztosra mondani, R1-em van, LAN-on használom. De több, mint valószínű, hogy igen.
-
LazzL
tag
válasz
Speeedfire #4372 üzenetére
Ugyan az a hardware van benne, mint az R1-ben, szóval ugyan az a FW jó hozzá, mint R1-hez. Az AMP r11 elég jó, sokoldalú firmware gyors, és stabil.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #4358 üzenetére
Erre valaki?
Ahogy olvasom a moService tűnik a legjobbnak. R3-hoz melyik fw a legutolsó, van valami leírás a beállításokhoz?
Esetleg nincs valami xbmc szerű fw oplay alá, ahol lehet látni pl a filmek adatait is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest