- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
bladegery #5432 üzenetére
Szia!
Nagyon régen teszteltem a kis asus hálózati tudását. Anno töltöttem le programot is, talán bitrate viewer a neve. Ez egy olyan program, hogy végigszkenneli a videófáljt és megmutatja a legmagasabb bitrátát tartalmazó jelenetet. Talán 35Mbit volt a max amit még áttolt akadás mentesen.
Az asus hálózatának itt a végpontja.
Ha nick nevem alapján keresel ebben a topicba, akkor szerintem ezekről a gondolatokról találsz is hozzászólást tőlem. -
gojko.m
senior tag
válasz
bladegery #4147 üzenetére
Igen, nagyjából úgy ahogy F34R is írta. Egy kicsit részletesebben:
Felteszed bármelyik AMP (r9) firmware-t. Majd a beírod a PC-n a böngésződbe a hálózatba kötött lejátszód IP címét (ami mindenkinél egyedi és a beállítások közt megtalálható).
A moS3 beállítópanelen: Resources > Skin selector
Megnyomod a frissítés ikont (Upgrade repository list).
Klikk a Bast Castle 1.16 RC2 skin kép alatti szövegre (Default), majd Install.
Ha feltelepült az új GUI, akkor ismét klikk a Bast Castle 1.16 RC2 skin kép alatti Default szövegre, majd Select. -
F34R
nagyúr
válasz
bladegery #4147 üzenetére
bongeszobe : 192.168.1.140 ott a resources-nel fent a sarokba ranyomsz a frissites ikonra es ott lesz legelol. Nagyon hajaz az iconbitre. video beallitasainal 24p bekapcsolasaval egy uj beallitas a 23.976p-t is be lehet kapcsolni , mivel a lejatszo nem tudja igy erdekes lehet, negativumkent meg fel tudom hozni hohy hiaba az angol nyelvre allitas , par leforditatlan orosz felirat marad meg a menu elemek kozt. RC verzio-
-
HaJózsi
aktív tag
válasz
bladegery #4122 üzenetére
Megpróbáltam újratelepíteni ugyanezt az amp r9 rendszert, de megint csak a piros asus feliratot kaptam. Utána megpróbáltam a gyári 1.41-es rendszert, az kiírja, hogy telepít (amúgy ott is furcsán vibrál a kép, meg nem is kék a háttér...), de nem történek a telepítés végeztével semmi. Már nem tudom, hogy mit csináljak, légyszíves segítsetek! Köszönöm.
-
andrew-msi
aktív tag
válasz
bladegery #4088 üzenetére
Engem egy ilyen jobban érdekel:
Mede8er MED600X3D
Valamiért ezek az Androidos cuccok nem jönnek be. -
gojko.m
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest