- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaskutya
csendes tag
válasz
zsolti66 #3413 üzenetére
letöltöd ezt és felrakod a gépedre:
[ehunnan e]
(az elején a mos3-at is fel tudod vele rakni)install radio, aztán radio grabber
ezzel a progival kiolvashatod a rádiólistát, illetve amiket kiválasztasz, azt visszatöltöd
azt jó napot -
gojko.m
senior tag
válasz
zsolti66 #3407 üzenetére
Ha több magyar rádiót akarsz hallgatni, mint amit SHOUTcast keresőjével találsz, akkor valóban érdemes a Software for IPTV and Web Radio POHD & HD2 Skin progit bevetni. Ezzel kedvedre adhatsz hozzá rádió adókat például az itt találhatók közül. Ráadásul a főmenüből érheted el a webrádió listádat.
-
bundaskutya
csendes tag
válasz
zsolti66 #3400 üzenetére
Szia!
Az elmúlt 1 héten jó pár firmware-t kipróbáltam, de mindig vissza tudtam tenni a gyárit (1.41P), bár nekem R1-em van.
Pendrive be,majd kikapcs, kihúz. Reset gomb nyomva, visszadug, 2-3mp után mikor kiírja a firm cserét, gomb elenged és végig megy a folyamat.
Semmi gondom nem volt vele, de most a rádiós dolgom miatt én feltettem amit te le akarsz szedniEsetleg próbáld meg újból leszedni a gyári firmware-t és felmásolni, vagy egy másik pendrive-ot is kipróbálhatsz.
Egyébként simán elindul az amp 8-cal?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest