- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sajnos a kolléga nem túl aktív, ahogy nézem 07.01 volt az utolsó belépése.
Egyelőre nem találtam magamtól megoldást a dologra.
Nem értem pl, hogy tudna az androidos telefon kommunikálni az o!play-jel. Ehhez kell nyilván egy app, de az o!play-re elég a gyári firmware?
Illetve van jobb firmware a gyárinál? Érdemes azt lecserélni? Most frissítettem a legújabbra, de elég "fapadosnak" tűnik még mindig. Pl youtube kliens-t nem találok benne, holott ezt a funkciót nagyon szívesen használnám...
-
inkjet
tag
Azt nem írtad, hogy mire van formázva. Nekem a 32GB-os mikor NTFS-re volt formázva ugyanezt csinálta 80-90% ig ment mint a villám 10MB/s sebességgel a végén megállt 99%-on és onnan meg várni kellett vagy öt percet, hogy végezzen. Nem kínlódtam visszatettem FAT32-re. Igaz, hogy 2-3 MB/s lett a sebesség de szépen végig megy és nem vár 99%-nál. Meg nem tartok rajta 4GB-nál nagyobb file-kat.
-
gojko.m
senior tag
Csak azért kérdeztem, hogy hogyan indítod a YT-ot (jobban modva, hogy melyiket indítod), mert a pohd skines firmware-ben a beépített youtube (indítása: Internetes tartalom > Online media > YouTube) nem működik! Ez nem tartozik a mos3-hoz, és ezt nem lehet frissíteni!
A moServices 3-ban viszont két működő youtube-ot is találhatsz:
Az egyikhez a 'YouTube' nevű modult kell telepíteni (6-os verzió; telepítést követően az indítása: Internetes tartalom > YouTube). Ez egy angol nyelvű modul.
A másikhoz az 'RSS Ex 2.0.11 r606' nevű modult kell telepíteni (15-ös verzió; telepítést követően az indítása: Internetes tartalom > RSS Ex services > Internet video > YouTube). Ebben egy orosz nyelvű YT-ot lehet találni, több más online tartalom mellett.
A böngészőben a mos3 beállítópanelen azért érdemes a listanézetre váltani, mert akkor láthatod a modulok mellett a tárolóból letölthető legfrissebb verzió számát, és a lejátszódon lévő változat verzió számát. Ha a kettő megegyezik, akkor a legfrissebb verziót használod. Ha nem, akkor frissíteni kell a modult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest