-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Olyan doboz kellene amit rákötök az o!play egyik hang kimenetére, és van rajta 3.5 jack aljzat mint kimenet amibe a hangfalszett kábelét csatlakoztatom. Lehet hogy forrasztatnom kell egy ilyen átalakítót.
Mondjuk megblankolni egy rca audio kábel egyik végét és azt egy jack aljzatba forrasztatni. -
dzsefi
csendes tag
igen, a számítógép látja, onnan töltöttem át mindent, ami rajta van.
2,5"-os, ugyanolyan kialakítású mint az előző működőképes volt. próbáltam már mindkét csatlakozóba dugni (sima usb és esata/usb), vagy a kettőbe egyszerre a kábel mindkét izéjét, sőt másik kábellel is. Egyszerűen nem értem... -
alex devil
senior tag
-
BigStick
csendes tag
Szia!
Sajnos a probléma továbbra is fennáll.
Még igyekszem próbálkozni, fórumokon olvasgatni, de ha van ötleted akkor délután írd meg kérlek.Már létrehoztam a Win7-ben új fiókot Oplay néven, hozzá megadtam/nem adtam meg jelszót a Win7-ben szintén megadtam/nem adtam meg jelszót az otthon hálózatoknál, a titkosítás minden variációját is kipróbáltam, de semmi. Én gyanítom valami a Windowsban lehet "szar".
A Win7-es rendszerhez egy Avas Antivirus van feltelepítve, valamint a Windows tűzfal önmagában. Egyéb tűzfal nincsen.Köszönöm még egyszer!
üdv -
-
gojko.m
senior tag
"Tudna nekem valaki segíteni,hogy Plextor Mediax lejátszóra milyen FW-t lehetne felrakni?"
Talán nézz szét itt: http://www.plextoramericas.com
vagy érdeklődj itt: MPEG4-Players Fórum - Plextor MediaX PX-MX-WL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest