- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
kiscsibe33 #2267 üzenetére
Elég ha bemész a felirat menübe, ott is vissza tudod kapcsolni, nem kell a dvd menüvel vacakolni.
-
kispal1980
tag
válasz
kiscsibe33 #2267 üzenetére
R3 van neked?
-
kispal1980
tag
válasz
kiscsibe33 #2206 üzenetére
szia
Föltettem ezt az fw-t amit linkeltél, de nálam nem működik a wifi része. pontosabban fw frissítés után jó, de ha kikapcsolom utána már nem kapcsolódik sehogy. És újból be sem lehet állítanii. azt irj NO AP és nem talál egy wifi hálózatot sem.
pedig a youtube miatt jó lett volna.Nálad mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
amano
csendes tag
válasz
kiscsibe33 #2203 üzenetére
Kicsit kiegészíteném egy friss infoval sellerbuyer írását.
Update Samba upto 3.0.8 . Now the copying of big files is correct .
Tehát már mennek a nagy fájlok. Próbáltam is, működik rendesen.
-
jule78
tag
válasz
kiscsibe33 #2221 üzenetére
akkor szerintem sem kell a swap.
Nekem ezzel a videóval volt gondom:
A-ha: Ending on a High Note - The Final Concert (2010) Blu-ray 1080i AVC DTS-HD 5 1
random módon kifagyott tile a player.Amióta swap van a hdd-n azóta kétszer próbáltam és nem fagyott ki!Lehet hogy a swap segített neki nem tudom.Igaz sosem néztem végig csak úgy egy -egy órát.De jó hogy már nincs ez a probléma.
Mással még gondom nem volt.... -
jule78
tag
válasz
kiscsibe33 #2212 üzenetére
én ha csak lejátszásra használtam a lejátszót,swap nélkul,akkor nem láttam eltérést a gyorsaságban.Mivel szoktam a playerrel torrentezni ezért kezdtem használni a swapot.
így míg toltok fel tudok filmet nézni,de azért ez sem mindig igaz.A lejátszó meg azóta talán 2X fagyott le.Swap nélkul szerintem sokkal rosszabb lenne a helyzet.
Most néztem a transmission statistikát 2 hét használat után majdnem 70GB fel!Azért ez nem rossz szerintem.Bár csodákat nem lehet várni.Foleg a letoltési sebesség...
De tud futtatni tobb torrentet egyszerre! -
V.Stryker
nagyúr
válasz
kiscsibe33 #2213 üzenetére
Nem tudom, nekem eddig sem volt semmi gondom a feliratokkal. A beállításaim megmaradtak, tehát elvileg ez nem lehet a feltevés akadálya.
Mivel új funkciót nem látok benne, ezért hibajavítások lehetnek benne. Én úgy látom elsőre, hogy a wifi csatlakozás kicsit más lett, nem hibázik és pl mikor csatlakozik a jobb szélső kék led villog, ezt eddig nem csinálta. Gondolom nem egyedi eset volt,hogy kétszer kellett bekapcsolni,mert elsőre nem csatlakozott.
-
jule78
tag
válasz
kiscsibe33 #2207 üzenetére
pedig kéne mennie!
én is Linux swapra formáztam és ment.Most pediga hdd-nek egy pár gigája van swapra formázva.
Arra figyejl hogy csak az Usb 2.0-án látja a swapot ha esata-n próbálod nem lesz jó.Nekem legalább is nem ment.
A moservise webes menujében az Informationban tudod megnézni hogy van-e swap.
de pár hozzászólással feljebb már írtam. -
kiscsibe33
csendes tag
válasz
kiscsibe33 #2206 üzenetére
Amúgy lehet, hogy mégiscsak a wifi-je szakad le a router-ről. Pedig az 5 jelből jellemzően 3-mat jelez, igaz, van amikor csak egyet..
Amúgy - a youtube ideiglenes fájljait hova tölti le vajon?
Érdemes-e swap-ot adni neki - ennek a hogyanja még nem világos....
Próbáltam pendriveot linux swapra formázni, de úgy tűnt nem hozott eredményt, bár a swap a moService-ben engedélyezve volt.Lehet valamit nem jól csináltam.
-
vaksi8
senior tag
válasz
kiscsibe33 #2203 üzenetére
Szia!
Nekem is R3 om van.Az lenne a kérdésem,hogy neked magától megtalálja a wifi hálózatot?
Nekem érdekes módon néha megtalálja de jellemzően nekem kell kerestetni vele és állandóan a WPA kulcsot megadni neki.Hogy lehet úgy beállitani hogy bekapcsoláskór egyből keresse és megtalálja kód irogatása nélkül? -
kiscsibe33
csendes tag
válasz
kiscsibe33 #2201 üzenetére
Tehát olvasgatok.. a player-re kötött winyo-t ftp-vel érem el, ... hazamegyek kipróbálom..
http://logout.hu/bejegyzes/sellerbuyer/az_asus_o_play_esete_a_moservices-el_viszonylag_ke/hsz_1-50.html
"Samba
Fájlszerver gyanánt egyszerűen a SAMBA daemon-t javaslom magam részéről (és nem a beépített Samba-t), ez sem igényel különösebb konfigurálást, viszont tökéletesen műxik.
Fájlmozgatás sebessége:
Ha LAN-on próbálsz meg FTP-vel, vagy SAMBA-val fájlokat másolni PC-ről a playerre, ne lepődj meg az elképesztően lassú sebességen! Ez nem a routered, vagy a LAN miatt van, hanem azért, mert a player-edben lassú processzor és memória található egy PC-hez, vagy laptophoz képest, ezért nem bírja gyorsabban mozgatni a fájlokat.
Amikor USB-n, vagy eSata-n másolsz a player vinyójára PC-ről, akkor a vinyót a PC simán külső háttértárnak tekinti, a player ilyenkor nem játszik, ezért van az, hogy gyorsan tudsz másolni rá. Javasolt az USB hub kipróbálása, mert többek szerint működik az a megoldás, hogy az USB hub-ra kötött vinyót látja a player is és a PC is, így nem kell állandóan átdugdosni. Jómagam még nem próbáltam, de mindenképp ezt fogom én is alkalmazni, ha tényleg műxik, mert már nagyon unom a ki-be dugdosást. A dolog szépséghibája az lehet, hogy anno, mikor elkezdték az orosz srácok fejlesztgetni a HD2 patch-elt firm-jét az R1/R3-ra, leírták, hogy a NAS funkciók csak eSata-val rákötött vincseszterrel működnek tökéletesen. Nem tudom, de ki fogom próbálni egyszercsak.A Samba-val való fájlmozgatás nálam sokkal lassúbb és nehézkesebb volt, mint FTP-vel (LAN-on), ezért mindenkinek inkább az FTP-t javaslom, ha a player vinyójára akar töltögetni. Ha nem csinálod meg a port forward-ot a router-ben FTP-re, akkor kívülről, a net felől nem fognak tudni hozzáférni a vinyódhoz, így ez a megoldás biztonságosnak mondható. Természetesen ilyenkor a player IP címét kell megadni az FTP szerverhez csatlakozáskor.
A Samba-féle fájlmozgatáshoz még annyit, hogy 4GB körüli fájlmérettel már nem birkózik meg (ez az elterjedt nézet, bár van aki az ellenkezőjét tapasztalta), hacsak nem Linux-os ext3 fájlrendszerre van formázva a vincseszterünk. Így megint csak marad az FTP."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest