-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
hát olyan lassacskán reagál mindenre, nem tudom az mitől van... azt hittem a lejátszó ilyen gyengus, és ezeket a moddolt fw-ket nem bírja úgy... még a menübe lépkedéssel nincs is gáz, de pl, mire bejön egy almenü, vagy film közben a setup eltelnek azért 2-5 másodpercek... de igazából már megszoktam mondom, szóval nem zavar.
ebbe az új a.c. ryan-es fw-be nem tudja valaki, hogy, hogy lehetne hogy a menüben csak a fájlkezelőt lássam, esetleg egyből az jöjjön be? mert úgysem találja meg a filmeket, szóval mindig a fájlkezelőbe kell lépjek!
-
Degeczi
nagyúr
arra valóban nem jó - de epizódonként aligha kellenek külön képek, bőven elég, ha a gyökérből a teljes sorozat mappája látszik egyetlen képpel, azon belül pedig már szöveges listából választható ki a kívánt rész
sebesség: a gyári fw 5 vagy hány elemű szöveges listája értelemszerűen gyorsabban kipakolható, mint a képeket levadászó bélyegnézet - de teljesen használható utóbbi is, nem csigalassú (igaz, a vinyómon van egy linux swap partíció, de elvileg ehhez a firmware-hez már nem kell)
a filmek elindulása is tovább tart, de az sem komoly tényező -
Degeczi
nagyúr
nem a filmekbe néz bele, hanem ahogyan az r2 firmware is csinálta (de az már szinte használhatatlanul apró képeket rakott ki): a filmek önálló mappákban vannak, és akkor bármi lehet a kép neve, megtalálja, és akkor a mappa standard ikonja helyett azt a képet mutatja
gyorsan hozzászokik az ember, h ígéretesnek tűnő film esetén a letöltés indítása után egy guglizást is kiad a film címére, majd "képek" nézetből egyet lement a letöltési mappába
megéri, mert még felnőtteknek is kényelmesebb ilyen nézetet böngészni, mint egy száraz listát, gyerekeknek pedig persze különösen aranyat ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest