- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz
boroskarcsi #1538 üzenetére
Az is a nas-on keresztül kerül a játékosra...
Wifim nem volt,és nem is lesz, arról semmit nem tudok...
Mindenesetre az tuti, hogy asuséknál valaki nem 100-as : 10/100 LAN és USB3 egy gépen -
kuksa90
őstag
válasz
boroskarcsi #1536 üzenetére
Szerintem is a nas a "szűk keresztmetszet".
-
kuksa90
őstag
válasz
boroskarcsi #1530 üzenetére
Most a kedvedért bekábeleztem mégegy tv-t a játékosra, meg az spdif mellé bekötöttem egy sztereo cuccost.Hibátlanul megy minden egyszerre, szaggatás nélkül 1080p BR rip 21 Gb.
Este próbálok egy BR anyagot, de eddig nem szaggat... -
pcMANiac
aktív tag
válasz
boroskarcsi #1522 üzenetére
A sorrend hibával még együtt kell élni. Nem tudják megoldani, legalábbis eddig még nem tudták. Fogalmam nincs miért. Ha a 21GB-os mkv helyett keresel egy 3-5GB-ra tömörített verziót, nem fogsz jelentős különbséget látni a minőségben, viszont akadás mentesen fogja lejátszani. Ilyen horror méretű viedókat csak külső vinyóról tud folyamatosan játszani, tapasztalataim szerint.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
boroskarcsi #1520 üzenetére
Azért azt jó lenne tisztázni, hogy a 24GB-os Avatar-t nézed és az akadozik, vagy a 1080-as de 3.5GB-ra tömörített avi. Sok féle HD tartalom van 1080-on belül is.
-
amulet
senior tag
válasz
boroskarcsi #1512 üzenetére
Nézd meg a network beállításnál. Kapcsold ki a wifit és kábelen fog menni szerintem, ha lehet.
Nekem R1-em van, abban nincs wifi. A wifi led nem fog működni, mert az R1-ben és a HD2-ben nincs beépített wifi, külön az R3-ra nem készítettek HD2 fw-t. -
pcMANiac
aktív tag
válasz
boroskarcsi #1508 üzenetére
R3-nál is így van. Vissza lehet tenni a gyárit, ha nem válik be a moddolt.
-
amulet
senior tag
válasz
boroskarcsi #1508 üzenetére
Az R1-nél ha ne sikerül akkor még van 2 megoldás.
1. reset gombos frissítés (könnyebb)
2. egy kábellel (nehezebb)
Az R3-nál nem tudom, hogy van, de 90% hogy ugyan így -
amulet
senior tag
válasz
boroskarcsi #1506 üzenetére
Ugyan az a kettő, csak annyi a különbség, hogy van benne wifi, és drágább is
Azért jobban olvass utána, és csak saját felelősségre tedd fel, R3-al még nem próbáltam és nem tudom hogy reagál rá -
amulet
senior tag
válasz
boroskarcsi #1504 üzenetére
Nem mondtad, hogy pontosan milyen lejátszód van (R1, R3 HD2)!!!!!
Ha wifin keresztül nézed a filmet akkor akadni is fog! Mert nem arra találták ki a wifit, hogy full hd-s filmet nézzenek hálón keresztül. HA R1, vagy R3-as lejátszód van és a külső vincsiről is akad akkor tedd fel az egyik HD2-es fw-t (www.oplayr1.try.hu), azok jobban lekezelik a 24p-s filmeket, lejátszás terén jobbak és nincs akadás.
Erre tudok gondolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest