- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
kenesei1982 #5697 üzenetére
Mi van ha pl. kettéparticionálod? Az egyik kollégának régebben bejött ez a megoldás [link].
Egy másik kolléga pedig, a partíciós tábla ellenőrzését is javasolta [link]....és lenne még néhány kérdésem:
1) Milyen módon, melyik programmal hasonlítottad össze a két WD HDD-t?
2) Melyik programmal formáztad a PC-den a HDD-t?
3) Melyik firmware van az ASUS lejátszódon? -
lucky00
tag
válasz
kenesei1982 #4556 üzenetére
Szia!
Valőszínű kernel modulja nem támogatja a vinyót, vagy a házat. Érdemes másik házzal megpróbálni.
-
GZoli7
senior tag
válasz
kenesei1982 #4558 üzenetére
Akkor csak hálózaton, számítógépbe szerelve.
-
Warter
addikt
válasz
kenesei1982 #4556 üzenetére
Particionald kette szamitogepen. Szerintem max 2TB-ot tud kezelni.
-
Warter
addikt
válasz
kenesei1982 #3319 üzenetére
Jah, a DVD-n kell firmwaret frissíteni vmi hackeltre, ha van ilyen hozzá, hogy ne zavarja se az eredeti, se az írott lemez.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
kenesei1982 #2864 üzenetére
igen, valóban csak ilyesmi lehet
nem hülyeség, mert a fene se akarja mp4 filmek miatt állítgatni a hangot -
Degeczi
nagyúr
válasz
kenesei1982 #2862 üzenetére
de milyen erősítőd van?
mert ha szintén régebbi, ami még nem ismeri az AAC-t, akkor nincs más magyarázat, minthogy a HD2 fw sem RAW-t adott ki, hanem lekonvertálásra volt állítva -
Degeczi
nagyúr
válasz
kenesei1982 #2860 üzenetére
a RAW lényege, h változtatás nélkül kiadja a hangot, vagyis az erősítő feladata fölismerni, és dekódolni azt - márpedig a régebbi erősítők (az enyém is olyan) AC3-on és DTS-en kívül más digitális formátumot nem ismernek...
(sajnos MKV-ban is erősen terjed az AAC hangformátum)ezen a HD2 sem tud segíteni, RAW beállításban ilyenkor ott sincs hang
-
kuksa90
őstag
válasz
kenesei1982 #2583 üzenetére
Az .avi is gyűjtőkonténer...szabványos kódolásnál hibátlan a lejátszó, ez biztos.Van néhány eszement kódolás, szerintem Te is olyanba futottál. Kódold át szabványosba, jó lesz.
kefealo: ugorj át a HD2 topicba...de avval legyél tisztában, hogy azért annyira nem erős hardver a HD2, hogy nézd is, meg töltsön is...elég neuralgikus a torrentrésze...
-
kuksa90
őstag
válasz
kenesei1982 #2578 üzenetére
Ha ez a hiba .mkv konténernél van, az nagy valószínűséggel kódolási hiba.Próbáld a kérdéses filmet ujrakódolni, vag uszíts rá egy mux-ot.
-
szabog74
aktív tag
válasz
kenesei1982 #2579 üzenetére
próbáld ki rendes diszkről lejátszani. nekem semmi ilyen problémám nincsen ezzel a firmware-rel.
-
válasz
kenesei1982 #2578 üzenetére
az kimaradt h Pendriveról nézem a filmeket. hátha ez az infó változtat vmin.
-
jookomak
őstag
válasz
kenesei1982 #2507 üzenetére
Igaz, hibáztam. Nem jól értelmeztem a hsz-ed. Láttam, hogy egy mondatban van asus, oplay, r1, aztán má' írtam is.
Amúgy ahogy nézem, nem sokkal olcsóbb a sima r1-nél. Nem jártál volna jobban még egy olyannal? -
jookomak
őstag
válasz
kenesei1982 #2502 üzenetére
Itt vannak még: [link]
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kenesei1982 #2504 üzenetére
én kérek elnézést
a minit elfelejtettem odaolvasni
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kenesei1982 #2502 üzenetére
-
Warter
addikt
válasz
kenesei1982 #2477 üzenetére
A menüben a kép résznél kell lenni másodperc beállításnak. Egyébként a képen Ok gomb, aztán meg play és akkor elkezdi lejátszani.
-
Z Lee
csendes tag
válasz
kenesei1982 #2344 üzenetére
Nekem R3-as van, az kitűnően kezeli a külső lejátszómat, amit hub-on érek el, szerintem R1-esnél sincs másképp.
-
Sanyi55
csendes tag
válasz
kenesei1982 #2328 üzenetére
Valószínűleg a nagy formátumú dvd filmet játszottál a felíratnak pedig kéne menni.
Az új frissítést tedd fel először! Itt az oldalon feljebb megtalálod aztán folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest