-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
KubanitoS #3555 üzenetére
Kínai
nemrég kapható itthon, de már régebb óta sokak rendeltek belőle külföldről. A héten benne volt a PH TV-ben is. Ha nem riadsz el a külföldi vásárlástól akkor onnan olcsóbban is megkapod [link]
Ezt az akadás dolgot, miszerint 35 mbit felett akad a film, szóval ez gyakorlatilag az a bitráta lenne, ami minden egyes mkv filmnél változó, minél több, annál jobb a kép, ugye?
Igen, és mivel változó ezért csak bizonyos jeleneteknél akad. Én régen sokat nézegettem a filmjeimet bitrate viewer programmal, mert az egy rövid szkennelés után grafikonon megmutatja, hogy hol vannak a legmagasabb pontok.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
KubanitoS #3552 üzenetére
Igen van, [link], legújabb realtek chip van benne.
Nekem volt, meg még van is 1db r1-em. Egyetlen dolog nem tetszett, hogy hálózaton (én 100%-ba innen szerettem volna használni) bizonyos bitráta fölött akadozott a lejátszás (tapasztalataim szerint ez a határ 35Mbit)
usb-ről valamivel többet tudott.
A legújabb realtek (nekem nem egreatom van hanem himedia 900b amibe gigás háló van, de ez is max 12MB/s-ot tud ami pont 100Mbit, szóval az egreat lehet kicsivel kevesebbet bír) hálózaton 80Mbit-nél kezd akadni ha jól emlékszem. Van erre egy jó tesztcsomag (bird tesztcsomag), killa sample-ból jól ismert madarak repülnek, de 20Mbit-ról 90Mbit-ig vannak kódolva. Ezzel jól letesztelhető, hogy meddig bírja hálózaton és usb/sata-ról akadás mentesen. Sata-n nekem a hubble 150Mbit sample is megy akadás nélkül.
-
Pribi
senior tag
válasz
KubanitoS #3550 üzenetére
Szia!
Nézd, megmondom neked, 50gigás mkv-val még nem próbáltam ki, de eddig még nem tudtam olyat adni neki, amit nem tudott lejátszani. Jó a killa_sample kifektette. De más nem. Én személy szerint jól elvagyok vele. És a gyári firmware-t használom, tehát nem is mentem bele az egyedi firmwarekbe. Nem azt mondom, hogy nem jönne jól időnként, a youtube, meg hasonlók, de ez van.
Pribi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest