- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
NTFS.
Én azért vettem ezt, mert valamilyen szintem hittem benne, hogy NASnak is fogom tudni használni. A másik asus-t kell kiszolgálni még amin általában divx megy. Ez rendben is volt sőt mkv-t is átnyomja, de a torrent része megbukott nálam. Előtte volt egy Dlink dns 313 nasom és azt ki akartam váltani vele. Ebből az lett, hogy azt is lecseréltem egy másik nasra. Zyxel nsa310 lett. Ez már gigás hálón ~40MB/s-el tolja.
-
kisgyerek85
senior tag
Gigabites háló amúgy szerintem csak marketing fogás. Én Himedia 900B-re cseréltem le az Asus-t. Ebben gigabites háló van, de a másolás max 11MB/s. Asus-nál max 5MB/s volt.
Ami nem tetszik benne és már valamilyen szintem megbántam, hogy ezt vettem az az, hogy ebbe rakható merevlemez, ezért van benne egy ventilátor amit éjjel nem komálok. Nem hangos csak a passzív lejátszónál megszoktam, hogy ha kuss van a filmbe akkor a szobában is kuss van. Ez inkább csak éjjel zavar amikor amúgy is halkabban nézni az ember a tv-t. -
kisgyerek85
senior tag
-
looser
addikt
Nekem most éppen ez a problémám, de igazából nem nagyon tudom megfogni, ezért is szerettem volna fw-t cserélni. Nálam 2TB Samsung külső, hosszú másodpercekre beakad a léptetés, mintha lefagyna, mivel pld. a setup gombra sem reagál. Ha elszámolok magamban 3-ig, akkor tudom léptetni. Nem vészes, de elég zavaró :-)
Néhány hónapos a hdd, ntfs-re formázva. 1080p-s filmek is gyönyörűen mennek. -
kisgyerek85
senior tag
Nekem sokáig R1-em volt (vagyis kettő volt és a hálószobába még mindig megvan)
A másikat azért cseréltem le, mert én NAS-ról vagy PC-ről néztem a HD anyagokat is. Sokat tesztelgettem és azt mondhatom, hogy olyan 35Mbit fölötti anyag beakad hálózaton keresztül.
Van egy bitrate view-er nevű program. Azzal lehet tesztelni, hogy milyen magas bitráta található a videóba. Szóval volt amikor egyáltalán nem akadt be a film, de jóval többször volt az, hogy bizonyos jelenteknél (ahol 35Mbit fölötti a bitráta) akkor akadozott.
Gigabites hálózat sem segít ezen. Csak az ha lecseréled a playert egy másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest