- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Speedy-
csendes tag
válasz
bundaskutya #3422 üzenetére
az asus hdd 1 hetes, az oplay az öregebb. most szedem az 1.41p-t
hamarosan kiderül mit csinál vele -
-Speedy-
csendes tag
válasz
bundaskutya #3422 üzenetére
1.38-at találtam legújabbnak titulálva. köszi, megnézem az 1.41-et.
amúgy láttam 1.38 mod-ot....az miben másabb a sima 1.38-tól? -
gojko.m
senior tag
válasz
bundaskutya #3408 üzenetére
Valami tényleg történt a youtube-bal, de a modul frissítése után újra működni fog (itt is írják).
RSS Ex inkább az oroszok számára készült. Némelyik videó megosztó működik, némelyik nem (pl. most már az ebben lévő youtube sem). Media Renderert még nem használtam, de talán az Software for IPTV and Web Radio progi is tartalmaz renderer funkciót (habár azt sem próbáltam). Az XSPF Browser viszont jól működik. Ebbe lehet .m3u formátumú médialistát összeállítani és így itt is lehet online rádió és tv csatornákat megnézni (csak sokat kell navigálni, míg ezt a funkciót elérjük).
-
zsolti66
csendes tag
válasz
bundaskutya #3402 üzenetére
Szia! Most fogok majd kipróbálni egy másik pent ha sikerül szereznem.Végül is mondhatom ,hogy simán elindul ha nem nézem azt ,hogy indulhatna kicsit gyorsabban is és nem kéne azt várnom,hogy az usb-t leválassza.Gyakorlatilag nincs wifi bár ez engem nem zavar mert a hd filmek miatt bevezetékeltem.Lejátszás tökéletes,felirat kezelés szuper minden tekintetben, dőlt betű,szín választás és elhelyezés helyén van.Internetrádió közepes mert kevés a magyar,bár ahogy olvasom kéne hozzá valami progi.Youtube elérhető de most már nem tudja lejátszani a fájlokat pedig eleinte ment.Mióta megpróbálta fw-ét cserélni nem tudom a hálózaton megosztott filmeket elérni win7-ről.Lehet bekavartam neki.Ezért gondoltam a cserét de eddig nem jött össze.
-
gojko.m
senior tag
válasz
bundaskutya #3403 üzenetére
Az egyik szobába én is szeretnék valamilyen internetrádiós megoldást. Az o!play nálam is azért esett ki, mert ha nem távolról szeretném vezérelni, akkor használatához mindenképp szükség van képernyőre. Egy egyszerűbb digitális kijelző sokat dobna az ilyen irányú felhasználáson.
Alternatív megoldásként, egy olcsóbb (HDP-R1 árkategóriás) tablet-en gondolkozom. De egy kicsit bizonytalan vagyok, hogy milyen lenne a hangminősége, mennyire lenne kényelmes a használata?A pennel kapcsolatban előfordulhat, hogy az enyém selejtes. De azért mertem felhozni, hogy esetleg okozhat ez is problémát, mert mástól is hallottam már, hogy a frissítés ezen bukott meg. Lehet hogy nem a pendrive mérete számít, csak többen is hibás darabokat fogtunk ki. De végül is, így már nem egyedi esetről van szó...
-
gojko.m
senior tag
válasz
bundaskutya #3398 üzenetére
Rádiólista szerkesztéshez nekem jobban bevált a Software for IPTV and Web Radio POHD & HD2 Skin nevű program, mint az Internet Radio Manager. Igaz, hogy ez a progi nem jó a gyári firmware-hez. Ahogy a neve is mutatja, csak POHD és HD2 skin-es firmekhez használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest