- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
Wifin xvid/dvx illetve 720p ami megy, 1080p nálam csak utp, de ott hibátlanul.
-
Warter
addikt
Nálam HDMI-n van és mind2 hangkimenet RAW-ra van állítva, de nem emlékszem, hogy gondom lenne vele.
-
Warter
addikt
válasz
olizatriznyá #3747 üzenetére
Ilyet kell látnod, mint ezen a linken. Ha nem ezt látod, akkor lehet nincs benne felirat. Nézd meg számítógépe, hogy biztos legyen a dolog.
-
Warter
addikt
válasz
olizatriznyá #3745 üzenetére
Nekem 1.28 van fent, igaz R1-en, mert kellett a wifi támogatás. Ha benne van a fáljlban a felirat, akkor felirat gomb, leokézod, hogy be akarod kapcsolni, majd a le-fel/balra-nyilakkal kiválasztod a megfelelő feliratot. Nem olyan nehéz max elsőre nem egyértelmű. Próbálgasd működik az.
-
Warter
addikt
válasz
olizatriznyá #3742 üzenetére
Nekem az utolsó előtti firmware van fent, abban még benne van a copy opció. És nem volt gondom a hangokkal. Mind2-t raw-ra raktam és szépen van hang az erősítőn.
Felirat gombot megnyomod, ott bekapcsolod a feliratot és kiválasztod, hogy melyiket akarod, ha több van. Úgy rémlik, hogy csak a külső feliratot tölti be alapból. Belsőnél ki kell választani, hogy melyiket akarod. -
Warter
addikt
válasz
olizatriznyá #3740 üzenetére
Tedd a HDMI-t is raw-ra. Volt egy bugos firmware ahol megcserélték a kettőt. Hátha úgy jó lesz.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
Kicsirics77 #3488 üzenetére
Nálad nem és nálam se. De hallottam már olyat akinek nem adott le elég árom az usb. Mondjuk a végén garis csere lett belőle.
-
Warter
addikt
válasz
Kicsirics77 #3486 üzenetére
Az is lehet, B megoldás, hogy nem kap elég tápot az Asustól.
-
Warter
addikt
válasz
Kicsirics77 #3475 üzenetére
Persze, hogy olvastam, de speciel én ajánlanám senkinek jó szívvel se az R1-et, se az R3-at manapság. Elég régi konstrukció mind a kettő. Nincs hozzá már se támogatás, se firmware frissítés. A legutolsó firmware is leginkább elvett, mint hozzáadott, nem is használja szerintem senki. Ha valakinek ennyire kevés dolog kell, jobban jár egy Egreate-tel vagy más olcsó lejtászóval amiben valamelyik új Realtek chip van.
-
Warter
addikt
válasz
Kicsirics77 #3473 üzenetére
Miért egyértelmű?
-
Warter
addikt
válasz
TazLeacher #3328 üzenetére
Próbáld meg átállítani a routeren a default csatornát, hátha összeakad valamelyik szomszédéval. Nekem az egyik laptopom volt érzékeny ilyesmire, ha nem a megfelelő csatorna volt, akkor random időközönként ledobta a hálózatot.
-
Warter
addikt
válasz
kenesei1982 #3319 üzenetére
Jah, a DVD-n kell firmwaret frissíteni vmi hackeltre, ha van ilyen hozzá, hogy ne zavarja se az eredeti, se az írott lemez.
-
Warter
addikt
Ha ilyenek az igényeid, akkor építs HTPC-t, ez egy média lejátszó, nem alkalmas nyomtató szervernek, nasnak is csak naaaaagyon korlátozottan. Filmlejátszás megfelelő, feliratkezelés valakinek megfelelő, valakinek problémája van vele. Zene hallgatásra meg elmegy, kérdés, hogy mire akarod kitolni a zenét.
-
Warter
addikt
válasz
gabika1969 #3289 üzenetére
Csak full3D-nél van 2x1080p, halfSBS-nél feleződik a felbontás ehhez képest, tehát csak 1x1080p van. Nem véletlen kell 1.4 HDMI-s készülék.
-
Warter
addikt
válasz
.:Vision:. #3283 üzenetére
Az újabb Egreat és Himedia lejátszók. Pl ez. De legtöbbször ahol ki van írva a hdmi 1.4 azon szokott lenni 3D támogatás is.
-
Warter
addikt
válasz
.:Vision:. #3278 üzenetére
HalfSBS-hez jó a lejátszó, ha kezeli a TV. full3D-re alkalmatlan, mert se a szoftver, se a hardver nem támogatja.
-
Warter
addikt
válasz
gabika1969 #3263 üzenetére
Ne vegyél se R1-et, se R3-at, elavult hardver és szoftver. Hálószobába még elmegy, de pénzt már nem költenék rá. Inkább nézzél vmi Egreat-et, talán még olcsóbban is kijössz és azokban újabb chip van és a szoftvereket is még fejlesztik.
-
Warter
addikt
válasz
vilma19734 #3224 üzenetére
Nincs gond, ez ilyen. Rakd vissza az eggyel régebbi firmwaret.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Van új firmware R1/R3, bár sok javítás nincs benne.
O!Play HDP-R1 firmware update (For PAL TV system user)
1. Fix the issue that in photo grid view mode, only first BMP picture will be shown correctly, the rest BMP files will be shown as question marks. -
Warter
addikt
válasz
Nailyennincs #3052 üzenetére
Régi firmwarekkel nem megy a youtube, próbáld a legfrissebb HD2-t vagy valamelyik pohd-t.
-
Warter
addikt
válasz
TazLeacher #3031 üzenetére
Igen, lesz.
-
Warter
addikt
Bár nem próbáltam, de szerintem, ha All Media menüpont alatt vagy (R3-as firm), akkor ugye látszik az összes fájl. Na most ha behányod az összeset egy könyvtárba mondjuk beszámozva izlés szerint, az elsőre nyomsz egy OK-t, majd Play-t, akkor egymás után meg kell, hogy jelenítse őket. Hangsúlyozom nem próbáltam, de egy próbát megér.
DonPjotr: Bár nem írtad, hogy milyen film, tehát, hogy dvd vagy xvid vagy 720p, ha akad, akkor az jó eséllyel a wifi miatt van. Esetleg próbáld a lejátszót közelebb vinni a routerhez vagy kikapcsolni a titkosítást. Ha úgyis akad, akkor marad a kábeles megoldás.
-
Warter
addikt
válasz
sebgutkopf #2795 üzenetére
Igen, erősebb a hw, de hogy pontosan mennyivel azt csak a mérnökök tudják. De jó esély van rá, hogy ami nem ment az R1 használatával, az megy a minivel. Ki kell próbálni. Biztosat nem tudok neked mondani. Nekem mondjuk ami nem megy hálózaton keresztül az megy a rádugott külső vinyóról. Olyannal elég ritkán találkoztam, hogy nem ment se így, se úgy. Valami GC hiba szokott még lenni, de azon csak az újrakódolás segít.
-
-
Warter
addikt
válasz
ziarimotachi #2791 üzenetére
Nekem tökéletesen működik külső és belső felirattal is. Sőt, ha van mind2 akkor is. Be kell menni a felirat menübe ott rámenni a ki/off feliratra és ok-t nyomni, majd a nyilakkal kiválasztani a megfelelő feliratot és leokzni. És már megy is. Felrakhatod a HD2-t, a resetes megoldással vissza lehet rakni később a régit. Persze csak saját felelőséggre.
-
Warter
addikt
válasz
Firefrenky #2781 üzenetére
Nah, az jó hír. Egyébként itt egy csomó okosságot olvashatsz.
-
Warter
addikt
válasz
meoindil #2763 üzenetére
Az R1 egy 2 éves lejátszó, viszont van hozzá több féle moddolt firmware. A mini egy viszonylag új kiadás újabb chippel viszont drágább is. Neked kell eldöntened, hogy mire van szükséged inkább illetve célszerű youtube videokon megnézni a felületet is. Nekem R1 van, ha most vennék a 2ből a mini-t választanám, de inkább egy kicsit többet rááldoznék és az Acryan HD mini2-t venném.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
kazan23 #2669 üzenetére
Az összes sigmás és realtekes lejátszó viszi jól a filmeket divx-től egészen a BD50-ig. Hangot is mininmum lekezeli DD5.1/DTS-ig. A kicsit újabbak még a DTS MA-t, kis szerencsével még a TrueHD-t is. Szóval emiatt nem kell aggódnod, hogy lesz-e hang. De a HD hangokhoz megfelelő erősítő és hangfal is kell, hogy ki tudd élvezni, szóval nem kell emiatt aggódni. Ha neked elég az R1 tudása, akkor vedd meg azt, ha nem, akkor vegyél acryant. Mede8r ha jól tudom sajnos itthon nem kapni, pedig azzal én is kacérkodtam egy ideig.
-
Warter
addikt
válasz
kazan23 #2665 üzenetére
Felrakhatod a modoltat, de csak akkor érdemes, ha szükséged van valami olyan dologra amit az alap lejátszó nem tud. Ha csak sima film/zene/fotó lejátszásra használod, szerintem teljesen felesleges a HD2-es firm. A sima R1/R3-as firmwarek szerintem stabilabbak. Egyébként ha van keret a HD2-re, akkor én a helyedben inkább az Acryan HD mini2-t venném.
-
Warter
addikt
válasz
petyuska74 #2642 üzenetére
GYIK alatt megtalálod, hogy hogyan kell felrakni. Nem egy nagy ördöngősség. Ha meg se próbálod, akkor tuti nem fog sikerülni.
-
Warter
addikt
válasz
petyuska74 #2640 üzenetére
Igen, routeren keresztül elég ha csatlakozol. A moservice-t azt fel kell telepítened az oplayre telnet alól, azt semmiképpen nem úszod meg, de utána már az moservice webes felületéről tudsz mindent állítani.
-
Warter
addikt
válasz
petyuska74 #2638 üzenetére
Arra, hogy lassú, mint a tetü. De egy próbát megér.
-
-
Warter
addikt
válasz
Neil Watts #2575 üzenetére
Igen, a távirányítóval váltasz hangsávot illetve feliratot, mint egy mkv-nál pl.
-
Warter
addikt
válasz
kispal1980 #2572 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne egyéb megoldás.
moservice -
Warter
addikt
válasz
kispal1980 #2570 üzenetére
Felrakod a moservice-t és akkor azon keresztül böngészővel, de ott is csak a távirányítót tudod kezelni. Nincs zenelejátszás meg ilyen dolgok. És nyugodtan használj 1 kérdőjelet, felesleges a 10db.
-
Warter
addikt
válasz
Neil Watts #2565 üzenetére
Playt nyomsz az iso-ra és már játsza is le.
-
Warter
addikt
válasz
kisszoli0707 #2493 üzenetére
Érdekes probléma, én simán odarakom mellé azonos névvel, mint a film, csak srt kiterjesztéssel és simán tudok váltani a külső és a belső feliratok között.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
kenesei1982 #2477 üzenetére
A menüben a kép résznél kell lenni másodperc beállításnak. Egyébként a képen Ok gomb, aztán meg play és akkor elkezdi lejátszani.
-
Warter
addikt
Jön az új Asus O!play mini plus:
- a LAN csatlakozó gyors, Gigabit felületet kínál (10/100/1000)
- a készülék rendelkezik beépített WiFi modullal (B/G)
- valóban lesz Facebook modul, ez októberre készül el (Like lehetőséggel)
- a média tartalmak direkt a PC-ről is stream-elhetők lesznek
- az O!MediaShare révén okostelefonnal is kommunikál az O!Play Mini Plus
- az AutoPlay mappában lévő tartalmak maguktól indulnak az USB bedugása után
- RightTxT opció, automata karakterkódolás felismeréssel
- MPEG1/2/4, H264 (mp4, avi, wmv, mkv, flv, m2ts, mpg, vob) videó támogatás
- MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, DTS, Dolby Digital Plus audió támogatás
- 500 MHz CPU, 4GB RAM, 256MB Memory, Gigabit LAN, WiFi
- Youtube, Facebook (Phase 2), Acetrax, Mediafly szolgáltatások -
Warter
addikt
Ha van hdmi bemenet-kimenet az erősítőn, akkor érdemesebb azzal végigkötni. Ha nincs hang annak több oka lehet, pl, hogy nincs jól beállítva az erősítő vagy, hogy az oplay. Érdemes több formátummal kipróbálni a lejátszás, mert régebben volt olyan, hogy bizonyos formátumoknál nem jött csak ki hang és cserélgetni kellett az oplayen a "kimenetet".
-
Warter
addikt
válasz
szimszonos #2403 üzenetére
Miért gondolod azt, hogy kivették belőle a magyar menüt? Legjobb tudomásom szerint az 1.38 utániak mind támogatják a magyar nyelvet.
-
Warter
addikt
Néhány válasz, mert látom, hogy mindenki csak kérdez.
1. Az R3 régebbi, mint a mini, és a hang támogatása is jobb a mininek, ha az számodra mindent tud, akkor az R3-as felesleges.
2. Egyik olcsó lejátszó sem támogatja a BD menüt, csak BD lite támogatás van.
3. A lejátszók usb-s wifiből legjobb tudomásom szerint csak a realtek chipseteseket támogatja.
4. Ha nem megy a felirat, akkor be kell kapcsolni, mkvnál sokszor nincs alapból felirat. Ha nem találja, akkor nem azonos jó eséllyel a felirat és a film neve vagy rossz a formátum.
5. Youtube nekem se megy már régóta, ahogy az időjárás is bugos.
6. Ha a rádugott vinyót akarod látni pcről, ahhoz moservice kell és vagy ftp vagy samba kell legyen feltelepitve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest