Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Így is történt, pénteken megjött. Ha jól emlékszem 9-én adtam le, 17-én írtak már, hogy másnap jön a futár vele.
Kicserélték a kijelzőt és az alaplapot (a cserélt alkatrészeknek gyári száma volt csak feltüntetve, de az ...lcd... és a ...mbd... betűkből erre következtetek), sajna az ebayről vett kijelzővédő fólia így kuka lett, de volt az újon fólia, viszont tele volt buborékkal, amihez nem volt türelmem, hogy kinyomkodjam, így majd kell újat vennem.
A mellékelt hibalapon a saját hibaleírásomnál nem csatolták hozzá a töltőkábel hibáját, amit utólag írtam az ügyfélszolgálatnak, pedig mondták, hogy hozzácsatolják.
Alaplapcsere megoldotta a töltőkábel gondját is, úgy néz ki nem a kábellel volt a gond, mert most rendesen tölt vele és egyszer sem írta ki, hogy insufficient charger current. Úgyhogy szerencsére nem baj, hogy nem csatolták hozzá a hibalíráshoz, mert így is megjavult. Nem sokat használtam azóta (10-15 órát), azóta nem volt random kijelzőérintés, sem fagyás. Antutuban 17k helyett nyomott egy 19.450-es pontszámot.

Egyetlen egy negatívum van, ami egyből nem jelentkezett - vagy nem figyeltem fel rá -, a kijelzőcserénél valószínűleg az illesztéseknél a hanyag munka eredményezett egy kisebb rést ahol bevilágít a háttérvilágítás. Ez pont a kijelző tetején van, így a fekete status baron látszik most meg enyhe fehér folt... Meg filmeknél a fekete csíkban is... Úgyhogy nagyon örülök...
Ez addig nem tűnt fel, ameddig először újra nem indítottam, gyanítom, azelőtt fényesebb helyiségben voltam és nem látszott, de utána sötétebb szobában használtam, ott már igen.Nem tudom, küldjem-e vissza megint ezzel, szerintem nyaralás után megint megteszem, mert engem zavar, ha valami nem 100%-os.

Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez addig nem tűnt fel, ameddig először újra nem indítottam, gyanítom, azelőtt fényesebb helyiségben voltam és nem látszott, de utána sötétebb szobában használtam, ott már igen.