Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Sziasztok,
Van egy Asus Memopad 7-es táblagépe a gyereknek. Használhatatlan lett, mert már annyi alkalmazás került rá rengeteg felugró ablakkal wifit folyamatosan bekapcsolta és a rengeteg előugró ablak miatt még a gyári beállítások visszaállítását sem tudtam megcsinálni. Be volt kapcsolva az automatikus visszaállítás is amit nagy nehezen kikapcsoltam. Most power + hangerő fel után wipe cache törlés majd fr volt. Most elkezdeném újra beállítani és hibaüzeneteket dob fel folyamatosan googleplay alkalmazás leállt, valami BBM hiba. Most kellene csinálni a google fiók beállítását. Közben egyéb képernyőket is feldob amiből vissza gombbal ki tudok lépni. Adjon meg jel azonosítót(lehet nem ez a megfogalmazás), meg valami elfelejtett jelszó kérésre alkalmas ablak. Most is megjelent felül egy Mobile manager kiírás majd visszalépett a fiók beállításhoz. Most még egy music player ablak jött fel amivel telepíteni lehetne. Mintha önálló életet élne. Ez lehet kicsit hülyén hangzik. Közben feljött valami fast cleaner ablak is. Tehát olyan mintha valami "beégett" volna a rendszerbe, pedig még csak addig jutottam, hogy a wifit beállítottam.
Kicsit hosszúra sikeredett, de akinek lenne tippje mit csináljak vele, vagy hogyan lehetne normális életet lehelni bele az kérem segítsen. Többszöri fr sem segített.Pontos típus Asus memopad 7 ME173x
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED monitor topic
- Plazma TV topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi