Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
ferke72 #1638 üzenetére
Nekem egy WUF gyártmányú tesc-s csodát simán kezel, lépteti a számokat, hangerőt, van benne mikrofon is, ezért mint headset is működik. Próbaképp néztem az áruházba egy Philips gyártmányú fejhallgatót is, azzal is működik, szerintem az általad jelzett headsettel sem lehet probléma.
-
jksx
senior tag
válasz
stopperos #1609 üzenetére
Köszi!
Akkor egyenlőre nem frissítek, biztos ami biztos.
A bekapcs. gomb megnyomásával egy pillanatra nekem is bekapcsol a kijelző, de semmit nem lehet csinálni, mert azonnal le is kapcsol. Csak a gomb "hosszú" nyomására reagál a szokásos menüvel, amiben a leállás, vagy az újraindítást választva lehet ebből a hibából kilépni.
Bosszantó egy hiba, amit csak azzal tudok kivédeni, hogy az alvó állapot késleltetést nem engedélyezem.Azt hol lehet beállítani, hogy csak mobil adatkapcsolat esetén a play áruházból le lehessen tölteni, vagy frissíteni az alkalmazásokat?
-
jksx
senior tag
válasz
stopperos #1607 üzenetére
Headsettel még nem használtam, ott nem jön elő ez a hiba?
Van egy kijelző kikapcsolása menü amiben ha van beállítva idő, vagy a rendszer a rendszer kijelző idejét veszi figyelembe és ha lekapcsol akkor csak újraindítás után van ismét kijelző. A lillipopról lehet downgradelniazzal a bizonyos zip a zip-ben firmware-val? -
jksx
senior tag
Üdv!
Fonepad 7 FE170CG-n használ valaki lollipop-ot, mik a tapasztalatok?
Azért érdeklődnék mert a kitkat-os firmwarenak van egy durva bugja: ha hanghívás közben a kijelző lekapcsol (a beállított idő elteltével) akkor csak ki/be kapcsolással kapcsolható vissza a képernyő.
Ez a hiba megvan a lollipop alatt is? -
jksx
senior tag
válasz
stopperos #1581 üzenetére
Szia!
Ha vissza akarom esetleg rakni a 4.3.-as androidot, akkor mit jelent a "zip a zipben"?
A megfelelő verziójú ...user.zip fájlt bele kell rakni egy akármilyen elnevezésű zip állományba, vagy fontos a fájl elnevezése is?
A #1558-as hozzászólásban a kitkat frissítéseknél nem gond, hogy az utolsó upgrade (4. lépés) frissítő fájl előtti kiadások is vannak az Asus honlapján - a köztes számozású frissítések kihagyhatóak?Bocsi a sok láma kérdésért.
Köszi. -
jksx
senior tag
Köszi!
Csak az általam nem használt google appokat.
Kicsit meglepett, hogy a 4.2. androidos samun le lehetett tiltani, itt meg a 4.3. androidon nem.
De akkor felrakom a kitkat-ot. -
jksx
senior tag
Köszi!
Tegnap megvettem a masinát (Fonepad7 FE170CG) Innen.
Noha refurbished-ként forgalmazzák, még a 4.3.-as android van rajta.
Ezzel kapcsolatban azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogyha frissítek kitkat-ra akkor már le lehet tiltani a nem használt google appokat (play, zene, újságos...)? -
jksx
senior tag
Üdv!
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a Fonepad 7 FE170CG -nek van közelítés érzékelője?
Ha telefonálnék vele, úgy, hogy a fejemhez emelem (headset, vagy bluetooth nélkül). -
jksx
senior tag
ATM_automata,
BerenKöszi a válaszokat!
-
jksx
senior tag
Sziasztok!
Én is tervezek egy Fonepad 7-est vásárolni (FE170CG), mert igen jó ára van mostanában.
Pár dolgot szeretnék megkérdezni Tőletek:
1. Szükséges-e a 4.3.-as rendszert frissíteni 4.4.-re?
2. A frissítést a táblagép automatikus belső rendszerére bízzam, vagy csak az SD kártyára letöltve manuálisan?
3. A play áruházbeli IGO kompatibilis vele (x86 miatt)?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest