- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
válasz
KamuMazsola #1274 üzenetére
Köszi szépen már rá is írtam
-
D013
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos elveszítettem a töltőfejet és az adatkábelt a készülékhez. Nem nagyon akarok 5000-ért gyárit venni, nem tudtok boltot esetleg ahol lehet "noname"-t kapni 2000 Mah-sat, olcsóbban?
-
D013
aktív tag
Play-en Bards Tale kb 225 Ft, akciós. Jól fut, értelemszerűen, a kisebbik grafikus csomaggal, és elég jópofa is. Ajánlom mindenkinek!
-
D013
aktív tag
válasz
AxBattler #991 üzenetére
Csak az húzhatja a száját aki játszik is. Mert bizony van 1-2 játék ami nem örül az intelnek. De a mindennapi használat során fürge, a menü nálam teljesen folyamatos, a böngészés-filmezés-zenehallgatással sincs gond. Nexus 7-et többször láttam megreccenni Tegra 3-al mint ezt. Az 1 Gb ram nekem elég. A játékokról megy annyit még hogy megvan egy ideje az Order & Chaos Online, és sajnos meg-meg akad, nehezen rajzolja ki a tereptárgyakat, és szerintem ez nem a SGX540 hibája.
-
D013
aktív tag
Körülbelül 3 hete van meg, tapasztalataim:
Kell kompromisszumokat köti a sebességgel, de ezt tudtam előre, teljesen elfogadható.
Külsőre szerintem veri az összes többi 7 colos táblagépet, mióta megvan sokat próbáltam és otrombák ehhez képest.
Használom telefonként és megszokható szerintem, jó a hangminőség is.
Ha már szóba jött a Real Racing 3, akkor had ajánljam a Blitz Brigade nevű játékot, ami tökéletesen fut. Baromi jó online fps, a Battlefield Heroes lett kb teljesen lekoppintva. próbáltam még a Six-Guns-t, mostmár annak is van ingyenes multi lehetősége, de kb 3-4 próbálkozás után indult csak el, a single tűrhetően ment, de a multi nálam a lobby-nál tovább nem jutott. Nah egyenlőre ennyi, majd még próbálgatok ezt azt. -
D013
aktív tag
Nektek volt problèmátok a film lejàtszàssal? Nekem csak az mx player működik. Hard decodingban nincs hang, soft decodingban meg egy picit beszaggat. Hardban soft hanggal megy, de 720p-ben néha egy picit elcsúszik a hang.
-
D013
aktív tag
a céges Windows 7 64bites laptoppal működik azonnal...hmm. mi lehet a baj.
-
D013
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem én is, szerencsére független
Windows 8 64bit van a gépemen és nem ismeri föl a készüléket, próbáltam hivatalos usb driverrel, ami csak win 7-re van, azzal se működik, próbáltam ADB driverrel, azt se hajlandó használni. Jelenleg nincs sd kártya a készülékben de szerettem volna csatlakoztatni a belső tárhelyét. Van valakinek valami tipp?
-
D013
aktív tag
Köszi a válaszokat! Augusztus közepe felé akarok benevezni egyre, és már nagyon várom a méretből adódó összes pozitív és negatív hatással együtt
Engem nem fog zavarni a telefonálás része, veszek hozzá egy headsetet, ha nincs kéznél akkor meg tepsizek. Kinevetnek? Nemérdekel, 1 készülékkel telefonálok, filmezek, játszok, netezek, olvasok, távvezérlem a gépem...stb. Végre nem kell a 3 éves 17-es notit előbányászni a másodosztályon hogy 1 óra 10 perc múlva leállítsa magát...
Jah, és elbír a 64 Gb-os sd-vel? -
D013
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy két kérdésem a készülékkel kapcsolatban:
- 64 Gb-os Class 10-es SD kártyát képes kezelni?
- Olvastam korábbi hozzászólásokban az aksi üzemidővel kapcsolatban felmerülő problémákat. Ez zsákbamacska ennél a készüléknél, hogy mikor kezd el drasztikusan csökkenni az üzemidő? Vagy van valami köze a rootoláshoz?
- Ha rootolom tudom unrootolni? Például ha visszaküldöm esetlegesen szervízbe.
- Mennyire strapabíró a kijelző? Az előző telefonom egy Skate volt, ott nem volt gorilla glass mégse volt a több mint másfél év után egy karc se a kijelzőn (pedig volt elejtve) (ezt nem tervezem természetesen elejteni) Szeretném kihagyni a fóliát, egyrészt szerintem rontja a kép minőségét, másrészt tuti bubisan tenném fel...
- A hátlap könnyen karcolódik?Bocs a sok kérdés miatt, csak ezek így felmerültek bennem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest