- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
várjuk!
-
DeFranco
nagyúr
Valahol esetleg elérhető lenne az első rész sztorija magyarul? A 3/4-e felé járok, de mivel felirat nincs, és a beszélt szöveget meg nem mindenhol értettem, ezért fel kellene kicsit tuningolni az emlékezetemet, mielőtt befejezem. (Elég rég is játszottam vele utoljára, most elővenném, de tényleg nem lenne érdemes a sztori ismerete nélkül)
-
Koley
tag
Tetszik, én még az elődjével sem játszottam, ideje időt szakítanom rá, az is nagyon jónak tűnik első ránézésre
-
WonderCSabo
félisten
Jók a képek. A galéria miért ilyen kicsi? :S
Egyébként engem, pont hogy a keretsztori teljes mértékben hidegen hagy, főleg, hogy már ennyire elbarmult AC2 és AC
végén... Sokkal jobb lenne, ha csak a régi része lenne szvsz. Valszeg ez azért is van, mert sokkal jobban szeretem (és valszeg ismerem) a történelmet, mint a játékosok nagy része. Egyedül vagyok ezzel? Mindenkinek bejön ez a scifis móka?
-
kpal
nagyúr
jöhetne már
-
Blase19
tag
Akkor csak én gondolom úgy hogy az 1 volt az etalon? Lehat hogy monoton és unalmas, de a hangulata engem nagyon megfogott. A 2 a reneszánsz korban is nagyon jó volt, de a harcrendszert elcseszték, a brotherhood pedig egy elég konzolport szagú játék lett, a történetének sem volt olyan mélysége mint az 1-nek vagy 2-nek.
-
pete_21
addikt
-
julius666
addikt
Igen, a múltban játszódó része jobb, viszont az egész jövőben játszódó animus részt buktad (a keretsztorit), engem pedig személy szerint az fogott meg igazán. És baromira nem ugyan az ha neten elolvasod mi történt, sőt szvsz agyoncsapod vele az egészet, mert utána már biztosan nem fogsz nekiülni az 1-nek soha.
Bármiféle előismeret nélkül le kell ülni az 1 elé és végigtolni. Máshogy egy jelentős része az egész AC világnak ki fog esni, messze nem lesz kerek a történet. Csak nem szabad elveszni a monoton vackok gyűjtögetésében, tolni kell a sztorit.
-
julius666
addikt
Ja, kár hogy úgy a sztorit buktad, ami engem konkrétan a legjobban megfogott az egészből.
Én inkább azt mondom, végig kell rusholni az egyet, az ilyen szírszar gyűjtögetős vackokat meg utcai segítségnyújtásokat hagyni a fenébe. Hangulat meg minden más szempontjából ugyan olyan ütős az egy is mint a 2, csak monotonabb sokkal a játékmenet.
-
VictorHUN
aktív tag
Ritka az olyan játék aminél mindegyik rész nagyot üt az előzőnél.
-
anulu
félisten
mire ez megjelenik, be kéne fejeznem az 1-et, majd a 2-t és a Brotherhoodot is... sok a teendő és valamikor még sok másijk játék is jön. ja, és vmikor dolgozni is kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest