Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Thunderzolee #16 üzenetére
Szóval dohányzunk, vagy sem, az öngyujtó a nyerő.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Thunderzolee #14 üzenetére
Akkor mégis nekem van igazam?
Nem az enyém az ötlet, én csak használom, tovább adom.
Egy "H" felségjelet igyekeztem eltávolítani a Trabim hátuljáról, de sehogyse ment. Tapadt, ragadt, szakadt. Aztán jött egy haver, és hamar leszedte. Öngyujtó volt az egyetlen eszköze. -
Vakegérke
félisten
Ahogy a matricákat, úgy minden ragasztós dolgot gond nélkül el lehet távolítani, ha kellőképp felmelegítjük. Le fog jönni az a fekete kör is.
Vakaró célszerszám, mondjuk egy zsilett penge, meg egy öngyujtó megteszi. Melegíteni kell a kört, miközben nem gorombán, de határozottan valahol alá kell tuszkolni a vakarót. Ha sikerül, nem szabad erőszakoskodni, hanem folyamatos melegítés közben szeliden megemeljük a kör szélét pengével annyira, hogy ujjal megfogható legyen. Innen már csak türelem kérdése. Káromkodni viszont nem illik, ha az ujjunkat égetnénk meg.
A visszamaradt ragasztót már le lehet dörgölni akár egy ronggyal is.Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest