Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Thunderzolee #16 üzenetére
Szóval dohányzunk, vagy sem, az öngyujtó a nyerő.
-
válasz
Vakegérke #15 üzenetére
Igen.
Bár elvileg vigyázni kell, mert hát a nyílt láng az kerülendő a gyárban, de ez egy hatékony módszer, és nem sérül a karosszéria sem, ellenben pl. vakargatás közben előfordult régebben.
Én itthon a fürdőben a csempén levő ezeréves matricával próbáltam ki, azt is leszedtem öngyújtóval nagyon könnyen. [OFF][/OFF]
-
Vakegérke
félisten
válasz
Thunderzolee #14 üzenetére
Akkor mégis nekem van igazam?
Nem az enyém az ötlet, én csak használom, tovább adom.
Egy "H" felségjelet igyekeztem eltávolítani a Trabim hátuljáról, de sehogyse ment. Tapadt, ragadt, szakadt. Aztán jött egy haver, és hamar leszedte. Öngyujtó volt az egyetlen eszköze. -
Hehhehhh... no igen, ez az öngyújtó csodákra képes.
A suzukiban dolgozok, pont a legutolsó szalagrészen, és előfordul, h a kocsik matricái (guminyomás, gyerekzár, stb) nincsenek pozicióban, vagy nem tartozéka az altuális modellnek, vagy bármi más miatt le kell szedni, és hát ezek a matricák eszméletlen módon tapadnak, csak cafatonként lehet leszedegetni, szinte benzinnel is hiába kenegetjük, egy művészet volt leszedni.
Aztán egyszer csak jött valaki az irodáról, egy beszerzéses, és megmutatta, h egy öngyújtóval egy pillanat alatt lepereg.
Fantasztikus. -
Depression
veterán
Kérhetnénk képet róla?
-
Vakegérke
félisten
Ahogy a matricákat, úgy minden ragasztós dolgot gond nélkül el lehet távolítani, ha kellőképp felmelegítjük. Le fog jönni az a fekete kör is.
Vakaró célszerszám, mondjuk egy zsilett penge, meg egy öngyujtó megteszi. Melegíteni kell a kört, miközben nem gorombán, de határozottan valahol alá kell tuszkolni a vakarót. Ha sikerül, nem szabad erőszakoskodni, hanem folyamatos melegítés közben szeliden megemeljük a kör szélét pengével annyira, hogy ujjal megfogható legyen. Innen már csak türelem kérdése. Káromkodni viszont nem illik, ha az ujjunkat égetnénk meg.
A visszamaradt ragasztót már le lehet dörgölni akár egy ronggyal is.Sok sikert.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Én voltam a balfasz, mert előtte nem olvastam el a manualt. Úgyhogy le kell feszegetni, nincs mese. Aztán valami benzinnel lepucolni, az úgyis van a tankban:-D
Károly - nagy szomorúságomra - eladósorba fog kerülni hamarosan. A névválasztásnál egyértelmű fölénnyel győzött ez, Nyikita volt még versenyben, de esélye sem volt.
-
twollah
nagyúr
Probalj meg a szelvedo es a korong koze egy penget betolni es azzal lefeszegetni.
-
Károly...
Anno mikor C-re vizsgáztam, a Kamaz-nak volt a neve Lajos. -
JoeYi
őstag
A céggel aki adta kifizettetni, ha meg nem akarja fogyasztóvédők...
-
7
addikt
Ritka ciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest