- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Amit én tesztelek telefonokat a mobilmania.sk/cz-nek, azok általában még béta státuszban vannak, mondhatni preview test-ek. Ezekre nem kell annyira vigyázni sem, mert úgyis mennek a zúzdába, ill. vissza fejlesztőkhöz. Persze nem szabad legyilkolva visszaadni, de ha neadjisten leesik, vagy karcos lesz, nem szólnak érte. Sőt, egy N97-est elkunyiztam pár hónapja, de nagyon bétás, kizárólag a telefon funkció müködik atombiztosan, és van ami benne sincs, pl.: kamera
Sajnos mostanában nem nagyon tesztelek, a munkám mellett nincs idöm írni.
El sem tudom képzelni hogy egy többszázezer forintos cuccra kelljen vigyáznom, ami nem is az enyém. és ha baja lenne, akkor ejnye-bejnye. Minden tiszteletem
Van, hogy elöttünk hoztok le hírt újdonságokról, amit legtöbbször csak Eldar tud véghezvinni.
-
Samus
addikt
Én még anno rég egy Toshiba G500 tesztet néztem volna, de azóta rájöttem, hogy "mobilos" (nincs tapi) WM esélytelen, így már annyira nem várom. Mostanában nem láttam HTC PDA-t, nincs új modell? (nem kísérem figyelemmel a választékot, csak a tesztek alapján nézem, és valahogy ez lett a legkedvesebb, még régről a Trinity és TyTn idejéből.). De Hello Kitty büntet :-)
-
JoeYi
őstag
egy sör mindent megold, hátha még akciós az óriás literes korsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest